1i byt s krásnou loggiou | 34 m2 | nad Laborcom | MI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Michalovce
Lokalita.: Michalovce
Ulica.: Nad Laborcom
34 m²
7
7
1
čiastočne prerobený
áno
predaj - 1-izbový byt
57.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17428x zobrazená v zozname / 1567x zobrazená detailne / 259x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj pekný slnečný 1 izbový byt na ulici nad Laborcom v Michalovciach môže byť ideálnym domovom pre páry alebo jednotlivca.

V tomto praktickom byte s krásnou loggiou si prídu na svoje tí z Vás, ktorí chcú mať dobrú dostupnosť do centra, priestrannú izbu aj kuchyňu a vyhovuje im práve táto lokalita.

Byt má veľký potenciál pre investorov, ktorí by chceli zhodnotiť svoje peniaze.

V lokalite Michalovce - Stráňany máte po blízku základnú, strednú či vysokú školu. Hneď za rohom sa nachádzajú potraviny Fresh. Kúsok ďalej je obľubený stráňanský rybník. Popri rieke Laborec si môžete spríjemniť dni prechádzkou.

Obchodné centrum Zemplín, Kaufland či Lidl sa nachádzajú len 3 minúty autom. Pár minút autom sa nachádza aj Zemplínska šírava, či často navštevované Vinné jazero.

Parkovanie je verejné hneď pred panelákom.



Izba s loggiou má takmer 17 m2 a je len na vás, ako využijete tento priestor. Bez problémov sa do izby zmestí skriňa, rozťahovací gauč, či televízor. S prerobenou a zasklennou loggiou 5 m2 si môžete kedykoľvek vychutnať kávičku, alebo pokojne relaxovať.

Nie je vždy zvykom, aby mala kuchyňa v 1 izbovom byte toľko možností. Do tejto kuchyne sa bez problémov zmestí aj väčší kuchynský stôl a veľká chladnička.

Kúpeľňa je síce priechodná, avšak na WC sa dá bez problémov zatvoriť dvere. Pre viac priestoru v ostatných miestnostiach je kúpeľňa trochu stiesnená, avšak aj napriek tomu sa v nej nachádza sprchový kút, zrkadlo a úložný priestor.

Jadro je umakartové, je teda pre vás možnosť prerobiť si kúpeľňu s WC podľa vašich predstáv.

Inkaso je 125€.


Každý, kto býval na poslednom poschodí vie, že veľkou výhodou je, že nad bytom už nikto nie je a vďaka tomu je väčší pokoj a kľud. Poschodie je teda 7/7 a byt nemá žiadne ťarchy. Kúpou voľný ihneď.

Pre viac info si skopírujte tento link :


https://fancyhomegroup.com/dominik-polancik/reality-1i-byt-nad-laborcom-mi/

Zavolajte mi a dohodneme si obhliadku bytu.


Ing. Dominik Polančík
RK Fancy HOME

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Michalovciach na ulici Nad Laborcom

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Nad Laborcom v Michalovciach v cene 57.900,- € je o 458.221 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Michalovciach. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Michalovciach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 jednoizbových bytov v Michalovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR--7...

Pozícia realitnej ponuky

57.900,- €
Cena nehnuteľnosti 57.900,- € 74.950,- €
34 m²
Celková rozloha 31 m² 39 m²
34 m²
Úžitková plocha 34 m² 37 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha34 m²
Úžitková plocha34 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--79 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny