2- generačný Rodinný dom Fuzerkomloš, Maďarsko

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Sátoraljaújhely
Lokalita.: Füzérkomlós
226 m²
1000 m²
neuvedené
5
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
122.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8672x zobrazená v zozname / 1102x zobrazená detailne / 170x zobrazená detailne tento mesiac

BROKER-REAL realitná kancelária ponúka na predaj 2 - generačný Rodinný dom v obci Füzérkomlós- Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 2 podlažný rodinný dom postavený v roku 1979, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2008. Ďalšou stavbou na pozemku je garáž s 1 obytnou miestnosťou, záhradný sklad a altánok. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie, pozemok je celý oplotený.
Lokalita: V obci žije 380 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na rovinatom teréne. Obec je vzdialená 11 km od hraničného priechodu Skároš. Nehnuteľnosť je bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do týždňa.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 946
Zverejnené údaje v texte sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.

Plochy: Pozemok 1000 m2, úžitková plocha 226 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO : kameň. STROPY : betón. PODLAHY : dlažby, plávajúca podlaha, parkety. OMIETKY : vonkajšia - fasádna omietka, izolácia stien polystyrén 10 cm. Vnútorná omietka - stierky, obklad - červený smrek. OKNÁ : drevené - červený smrek. DVERE : drevené - červený smrek. STRECHA - valbová prikrytá pálenou škridľou na drevenom krove. ELEKTRICKÁ Prípojka : zavedená do domu vzduchom. PLYNOVÁ prípojka : na zemný plyn v dome. KANALIZÁCIA : obecná. KÚRENIE - ústredné plynovým kotlom panelovými radiátormi v každej obytnej izbe, alternatívne kúrenie novým kotlom na tuhé palivo. VODA : obecný vodovod. Ohrev teplej vody elektrickým bojlerom. Celkový stav nehnuteľnosti: veľmi dobrý technický stav, v stave bez ďalšej investície.
Popis miestností:
Prízemné podlažie: chodba, 2 x izba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s vaňou a WC, kotoľňa
Nadzemné podlažie: chodba, 3 x izba, kuchyňa vybavená vstavanými elektrospotrebičmi ( rúra, umývačka riadu), špajza, kúpeľňa s hydromasážnou vaňou, samostatné WC.
Podkrovie : využívané na povalu.
Garáž : 1 x obytná miestnosť nad garážou vyhrievaná pieckou na tuhé palivo.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvného právnika na Slovensku a v Maďarsku, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov. Ak neovládate reč slovom a písmom, zabezpečíme Vám oficiálne tlmočenie pred úradmi.
Ceny nehnuteľností sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia a obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

122.000,- €
Cena nehnuteľnosti 38.000,- € 122.000,- €
1000 m²
Rozloha pozemku 435 m² 4000 m²
1000 m²
Celková rozloha 435 m² 4000 m²
226 m²
Úžitková plocha 80 m² 226 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1000 m²
Celková rozloha1000 m²
Úžitková plocha226 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb5
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Parkovanieáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-946 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny