Vidiecky Rodinný dom Fuzerkomloš, Maďarsko

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Sátoraljaújhely
Lokalita.: Füzérkomlós
100 m²
1300 m²
neuvedené
2
pôvodný
predaj - Rodinný dom
73.400,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7817x zobrazená v zozname / 744x zobrazená detailne / 157x zobrazená detailne tento mesiac

BROKER - REAL realitná kancelária ponúka na predaj 2 - izbový Rodinný dom v obci Füzérkomlós, Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí nepodpivničený rodinný dom vidieckeho typu. Ďalšími stavbami na pozemku sú podpivničená letná kuchynka, technické a hospodárske objekty. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie. Pozemok je možné rozdeliť na dve časti : rodinný dom s dvorom a záhradou a stavebný pozemok so samostatným vstupom. Parkovanie možné na dvore. Lokalita: V obci žije 380 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na rovinatom teréne. Obec je vzdialená 11 km od hraničného priechodu Skároš. Nehnuteľnosť je bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do týždňa.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 947
Zverejnené údaje v texte sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.

Plochy: Pozemok 1300 m2, úžitková plocha 100 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - kameň. STROPY - drevené hranoly podbité doskami - omietnuté. PODLAHY : plávajúca podlaha, dlažba. OMIETKY : vonkajšia omietka - fasádna omietka, vnútorné: klasická omietka. OKNÁ : pôvodné drevené dvojité. DVERE : drevené. STRECHA :valbová pokrytá pálenou škridľou na drevenom krove. ELEKTRICKÁ Prípojka : zavedená do domu vzduchom. KÚRENIE : piecky na tuhé palivo. VODA : obecný vodovod, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom. KANALIZÁCIA : obecná.
Popis miestností : 2 x izba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s vaňou a WC.
Podkrovie : využívané na povalu.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.
Ceny nehnuteľností sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia a obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

73.400,- €
Cena nehnuteľnosti 38.000,- € 122.000,- €
1300 m²
Rozloha pozemku 435 m² 4000 m²
1300 m²
Celková rozloha 435 m² 4000 m²
100 m²
Úžitková plocha 80 m² 226 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1300 m²
Celková rozloha1300 m²
Úžitková plocha100 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Stavpôvodný
Statusaktívne
Parkovanieáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-947 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny