REZERVOVANÉ 2-izb. byt, BA III. Nové Mesto, Junácka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Junácka
70 m²
5
3
2
áno - 1 auto
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
630,- €/mes. Energie:
160 € / mes
+ energie, +160,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

11653x zobrazená v zozname / 288x zobrazená detailne / 47x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


R E Z E R V O V A N É Realitná kancelária AXIS REAL ponúka s DOSTUPNOSŤOU od 1. JÚLA na prenájom nadštandardný 2-izbový ZARIADENÝ byt v časti BA III, Nové Mesto, Junácka ulica. Nachádza sa priamo oproti plavárni, v novšej polyfunkčnej budove, na 3. poschodí z 5. VÝMERA bytu je 65 m2 + 2 m2 PIVNICA + zasklená lodžia. K bytu prislúcha MIESTO v podzemnej GARÁŽI.
Majiteľ akceptuje vychovaného PSA aj MAČKU.
Byt pozostáva zo vstupnej haly, samostatného WC, kúpeľne, ŠATNÍKA, špajze a DVOCH SAMOSTATNÝCH SPÁLNÍ.
Vo vnútrobloku sú obchodné prevádzky, kaviareň, aj udržiavané detské ihrisko.

STAV BYTU:


Byt je momentálne zariadený na bývanie pre kolegov, kamarátov, alebo rodinu max . s jedným dieťaťom. V jednej spálni je manželská posteľ a v druhej posteľ pre jedného. V prípade záujmu je možné nejaký nábytok odniesť. Dostupné spotrebiče: práčka, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, mikrovlnka, toastovač, rýchlovarná kanvica, smart TV Panasonic Viera. V cene je aj UPC internet a káblová TV s rozšíreným PROGRAMOM (VIASAT NATURE, nemecké programy). V kuchyni je základná výbava na varenie.

PLATBY:


V cene prenájmu 630 + 160 eur sú zahrnuté internet, káblová TV a PARKOVACIE miesto v podzemnej garáži. Pri podpise zmluvy sa platí jednomesačné nájomné, kaucia v rovnakej výške a provízia realitnej kancelárie vo výške 590 eur.

LOKALITA:


Výborná lokalita v blízkosti jazera Kuchajda, s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. Dom sa nachádza priamo oproti plavárni Pasienky s fitnescentrom. Do OC Polus a na Pasienky prídete z bytu pešo do 5 minút.

/ 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / NOVÉ MESTO / POLUS CITY CENTER / GARÁŽ / ŠATNÍK / ŠPAJZA / PES / MAČKA / ZARIADENÝ / 2 ODDELENÉ SPÁLNE

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vývoj ceny