Prenájom, 2 izbový byt, Nové Mesto, Račianska ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Račianska
66 m²
2
po rekonštrukcii
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
650,- €
Ponúknite vlastnú cenu

958122x zobrazená v zozname / 36115x zobrazená detailne / 584x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom nový, plne zariadený 2 izbový byt v Urban Residence na 3np s veľkou lódžiou a garážovým státím. Byt je slnečný s orientáciou juh-juhovýchod. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a výborná dostupnosť do mesta (17 min. pešo do centra, 8 min. OD Centrál, 8 min. OD Slimák, 5 min. Lidl, 2 min. Tesco, 5 min. autom hlavná vlaková stanica, 10 min. autom autobusová stanica a Eurovea). V susedstve je viacero parkov ako aj pekné vnútrobloky projektov Urban Residence a Pri Mýte. Byt tvorí: 1) priestranná vstupná hala, 2) samostatné WC s umývadlom, 3) kúpeľňa s veľkým sprchovacím kútom, umývadlom, práčkou a elektrickým rebríkovým radiátorom, 4) spálňa s manželskou postelou (nové ortopedické matrace), s nočnými stolíkmi/lampami a vstavanou skriňou, 5) obývačka je spojená s kuchyňou s veľkými francúzskymi oknami, 6) lodžia. Byt sa prenajíma ako plne zariadený spolu s optickým internetom, káblovkou a garážou za 650,-EUR + 150,-EUR energie / mesiac.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Račianska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Račianska v Bratislave - Nové Mesto v cene 650,- € je o 228 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 29 dvojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-46...

Pozícia realitnej ponuky

650,- €
Cena nehnuteľnosti 400,- € 1.100,- €
66 m²
Celková rozloha 41.73 m² 80 m²
66 m²
Úžitková plocha 43 m² 80 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Úžitková plocha66 m²
Počet izieb2
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Lódžiaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-466846 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.