2 - izbový byt 46m2 | Nová doba - Bratislava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Vajnorská
42 m²
4
prízemie
2
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
155.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4227x zobrazená v zozname / 266x zobrazená detailne / 266x zobrazená detailne tento mesiac

RadoReality Vám ponúka na predaj útulný 2-izbový byt s rozlohou 46m2, nachádzajúci sa v Bratislave, v časti Nové Mesto, na ulici Vajnorská. Byt sa nachádza v bytovom dome s názvom Nova Doba, ktorý disponuje 4 poschodiami, pričom tento konkrétny byt sa nachádza na prízemí.

Samotný byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu okien za nové plastové okná, novú radiátorskú sústavu, modernizáciu elektriky, výmenu stúpačiek a aj renováciu pôvodnej parketovej podlahy. V roku 2008 bola realizovaná staršia rekonštrukcia, počas ktorej bola vybudovaná nová kuchyňa, kúpeľňa a WC, a dvere boli vymenené za bezpečnostné značky Scherlock.

Obrovskou výhodou je lokalita tohto bytu. Na pešo sa nachádzajú dve obchodné centrá, Vivo a OC Tehelko, a hneď pri byte sa nachádzajú autobusové zastávky. Okrem toho je v blízkosti aj detské ihrisko, čo robí túto lokalitu veľmi príťažlivou aj pre rodiny s deťmi.

Ďalšou výhodou tohto bytu je jeho poloha v uzavretom, čistom a zelenom vnútrobloku, ku ktorému majú prístup iba majitelia bytov. Okná bytu sú orientované do tohto vnútrobloku, čo zaručuje úplnú izoláciu od hluku z ulice a bezpečnosť.

Pokiaľ ide o parkovanie, je možné prenajať si parkovacie miesto, ktoré patrí priamo k bytovému domu. Ak táto možnosť nevyhovuje, existuje možnosť využitia klasických rezidenčných kariet.

Tento byt ponúka ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú útulné bývanie v dobre dostupnej lokalite s možnosťou vlastného parkovania a súčasne ocenia možnosť prispôsobenia bytu ich individuálnym preferenciám a potrebám + je vhodný aj ako investícia do budúcna.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=3F6pFPaWXzW

Dispozícia: vstupná chodba, po pravej strane sa nachádza samostatná nepriechodná izba spojená s kúpeľňou, po ľavej strane sa nachádza toaleta, čelom k vstupným dverám sa nachádza obývačka spojená s kuchyňou, balkón sa nachádza pred vstupnými dverami, a je spoločný so susedným bytom.

Občianska vybavenosť je v blízkosti bytu veľmi bohatá. Nachádzajú sa tu obchodné centrá ako OC VIVO, OC Tehelko, supermarkety a potravinové obchody, ako aj lekárne a zdravotnícke zariadenia. Okolie ulice disponuje vzdelávacími inštitúciami vrátane základných a stredných škôl, materských škôl a verejného dopravného spojenia. Súčasťou oblasti sú aj rekreačné možnosti, ako parky a zelené plochy, ktoré ponúkajú miesto na relax a voľnočasové aktivity.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Vajnorská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Vajnorská v Bratislave - Nové Mesto v cene 155.900,- € je o 6.239 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 20 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 29 dvojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421950.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

155.900,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 314.900,- €
46 m²
Celková rozloha 32 m² 101.12 m²
42 m²
Úžitková plocha 32 m² 101.12 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha46 m²
Úžitková plocha42 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2621 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.