2 izbový byt 55 m2 v novostavbe v príjemnom zelenom prostredí okresnéh

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
55 m²
neuvedené
predaj - 2-izbový byt
177.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4103x zobrazená v zozname / 347x zobrazená detailne / 164x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúkajú útulný moderne a na mieru zariadený 2 izbový byt v 7 ročnej novostavbe, s úžitkovou plochou 55 m2 a so 100 m2 záhradkou v príjemnom zelenom prostredí okresného mesta Senec , 25 km od Bratislavy.
Byt má zádverie so vstavanou skriňou, kúpeľňu so sprchou a toaletou. Následne sa nám otvára obývací priestor s kuchynkou a spálňou s oknom , ktorý je možné uzavrieť priečkou. Z obývacieho priestoru je výstup do dobudovanej obývacej presvetlenej a vykurovanej haly s výstupom na udržiavanú záhradku s vyvýšenými záhonmi a s mladou slivkou na pozemku. Byt je kompletne a vkusne zariadený kvalitným vstavaným nábytkom. Súčasťou bytu je okrem záhradky , pivničná kobka a parkovacie státie pred domom . Kúrenie je podlahové elektrické.
Okresné mesto Senec je dynamické mesto s výbornou infraštruktúrou a bohatými pracovnými možnosťami. Je diaľnicou D1 prepojené s hlavným mestom Bratislavou. Má tiež výborné vlakové prepojenie. Zaujímavosťou je letné rekreačné Senecké jazerá a termálne kryté kúpalisko.

Energetický certifikát nebol predložený.


Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku55 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky