Predaj kompletne zariadeného 2-izbového bytu, Miloslavov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Miloslavov
86.9 m²
4
zvýšené prízemie
2
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
155.000,- € Kompletne zariadený, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

17525x zobrazená v zozname / 1134x zobrazená detailne / 338x zobrazená detailne tento mesiac

Centrum realít ponúka na predaj moderný a mimoriadne priestranný 2-izbový byt (pôvodne 3-izbový byt) s terasou na ul. Agátová v obci Miloslavov. Byt sa nachádza na 1. podlaží – zvýšenom prízemí 4-podlažného tehlového domu. Byt disponuje 2 komorami a pivnicou. Z Bratislavy to budete mať skutočne len na skok, obec Miloslavov je vzdialená z Bratislavy cca 6 km (Podunajské Biskupice)a ponúka pokojné bývanie a kompletnú občiansku vybavenosť.

Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená vrátane všetkých spotrebičov v kuchyni a vrátane práčky aj sušičky. Stačí sa len nasťahovať.

Byt má úžitkovú plochu až 86,90 m2, z toho plocha bytu 71,44 m2, terasa 14 m2 a pivnica 1,46 m2. K bytu prislúcha podiel na spoločnom pozemku pod domom, okolo domu, vedľa bytoviek a na veľkom parkovisku za domom.

Dispozične je byt veľmi pekne riešený:


Veľkorysá vstupná chodba poskytuje dostatok miesta na odloženie kabátov a topánok, nachádza sa tu samostatný šatník aj vstavaná skriňa. Samostatný vstup do veľkej kúpeľne vybavenej vaňou a umývadlom, práčkou, sušičkou, úložnými priestormi, samostatná toaleta. Z chodby sa plynule prechádza do kuchyne vybavenej komorou, prepojenou s jedálňou. Dennú časť tvorí moderná obývacia izba s francúzskymi oknami poskytujúcimi pohľad priamo na terasu. Z obývacej izby sa vchádza do priestrannej spálne. Pôdorys na vyžiadanie.

Byt je vybavený klimatizáciou, radiátorovým kúrením. Kuchynská linka s ostrovčekom je kompletne vybavená spotrebičmi vyššej rady. Plastové okná so žalúziami, bezpečnostné vstupné dvere. Zariadenie zostáva presne podľa fotodokumentácie.

Obec Miloslavov je vzdialená len 6 km od Bratislavy, 5 km od Dunajskej Lužnej a 13 km od mesta Šamorín. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (pošta, zdravotnícke zariadenie, materská škola, základná škola, reštaurácie, pohostinstvá, kaderníctvo, kozmetika, obchody, čistiareň, obecná polícia, Vlakom (RegioJet) trvá cesta do Bratislavy 18 minút.

Cena bytu: 155 000EUR vrátane provízie pre RK a kompletného právneho servisu.

Poskytujeme zdarma servis v oblasti hypoték. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, som Vám k dispozícii, Ing. Andrea Nagyová tel.: , e-mail:

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Miloslavove

Inzerovaný 2 izbový byt v Miloslavove v cene 155.000,- € je o 62.233 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Miloslavove. Rozloha je o 28 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Miloslavove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Miloslavove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911890.., uveďte číslo ponuky ZR--6...

Pozícia realitnej ponuky

155.000,- €
Cena nehnuteľnosti 85.500,- € 272.390,- €
86.9 m²
Celková rozloha 37 m² 207.51 m²
86.9 m²
Úžitková plocha 36.05 m² 238 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha86.9 m²
Úžitková plocha86.9 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--62 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny