2 izbový byt na predaj, novostavba Rezidencia slnečná stráň Trnkov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Trnkov
Ulica.: Trnkov
58 m²
3
2
2
holopriestor
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
120.800,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

35742x zobrazená v zozname / 3661x zobrazená detailne / 217x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný dvojizbový byt s balkónom na druhom nadzemnom podlaží. Nachádza sa v komplexe štyroch trojpodlažných bytových domov – Rezidencia slnečná stráň, v obci Trnkov. Táto obec je vzdialená 11 kilometrov od centra Prešova. Cesta autom tu trvá cca 10 minút. Ide o mimoriadne tichú a pokojnú lokalitu s krásnym výhľadom na okolie (napr. Kapušiansky hrad, Slánske vrchy), ktorá zároveň ponúka útočisko pred ruchom krajského mesta. Bytové domy boli postavené v roku 2020 a kolaudované v roku 2021.
Podlahová, resp. úžitková plocha bytu je 61,36 m2, pričom byt samotný má 58,0 m2, balkón 3,36 m2 a pivničná kobka 3 m2. Byt sa nachádza na 2. NP bytového domu B2.
Dispozičné riešenie: priestranná vstupná chodba, kúpeľňa, toaleta, obývacia izba s kuchynskou časťou, balkón a spálňa. V cene bytu je zahrnutá aj pivničná kobka. Byt je bezbariérový. V každom z bytových domov je okrem centrálneho schodištia aj výťah. Parkovanie je na pozemku pred bytovým domom, kde je možnosť dokúpenia vlastného parkovacieho státia (nekryté alebo kryté). Bytové domy sú v správe správcovskej spoločnosti, mesačné náklady na bývanie sú do 120€.
Vybavenie v prevedení holobyt: vstupné protipožiarne dvere s oceľovou zárubňou, anhydridove podlahy so zvukovou izoláciou, na balkóne drevoplastový kompozit, vnútorné omietky s bielym náterom, pastové okná s izolačným trojsklom, panelové vykurovacie telesá (radiátory), bytový termostat, diaľkové odpočty energií, vodovodné, elektrické, internetové a televízne rozvody, domový vrátnik a podobne.

Ak chcete bývať uprostred malebnej prírody, kde ticho a čerstvý vzduch budú súčasťou Vášho každodenného života, potom je Rezidencia slnečná stráň tým správnym riešením.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trnkove

Inzerovaný 2 izbový byt v Trnkove v cene 120.800,- € je o 9.715 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trnkove. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trnkove.

Pozícia realitnej ponuky

120.800,- €
Cena nehnuteľnosti 69.000,- € 170.000,- €
64.36 m²
Celková rozloha 48 m² 190 m²
58 m²
Úžitková plocha 46 m² 74.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha64.36 m²
Úžitková plocha58 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb2
Stavholopriestor
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zYtong
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--35 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.