2-izbový byt s parkovaním v novostavbe MAMAPAPA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Nejedlého
59.03 m²
7
1
2
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
209.900,- € + PARKING
Ponúknite vlastnú cenu

8045x zobrazená v zozname / 242x zobrazená detailne / 242x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám exkluzívne ponúka na predaj príjemný 2-izbový byt s lodžiou a parkovaním v obľúbenej lokalite Bratislavskej Dúbravky na ulici Nejedlého.

Ponúkaný byt sa nachádza na 2/8 nadzemných podlaží. Z celkovej podlahovej plochy 59,03 m2 predstavuje úžitková plocha bytu 54,94 m2, plocha loggie je 4,09 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka o výmere 1,55 m2. Orientácia bytu je do tichého vnútrobloku.
Dispozičné riešenie je veľmi príjemné a praktické. Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, z otvorenej dispozície kuchyne s jedálňou a z priestrannej obývacej izby vrátane pracovného kúta, zo spálne, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou. Vstup na lodžiu je z obývacej izby a zo spálne.
Kompletne zariadený byt je nadčasový, príjemne vzdušný a svetlý s dômyselným interiérom. Ponúka nadštandardné množstvo úložného priestoru taktiež walk-in šatník v spálni, kuchynskú linku zhotovenú na mieru vrátane vstavaných spotrebičov AEG, okná sú plastové vrátane tienenia, bezpečnostné dvere aj klimatizácia.

K bytu prislúcha exteriérové parkovacie státie.
Cena parkovacieho státia je 15 000,-EUR (PLATBA EXTRA).


BYTOVÝ DOM


Projekt bytového domu MAMAPAPA pochádza z ateliéru ASL (architekti Šebo a Lichý). Rodinný charakter projektu je zrejmý už na prvý pohľad. Zapôsobí na vás hravá farebnosť a krásne nádvorie s detským ihriskom a bohatou zeleňou. Komunitnú a prijemnú atmosféru podčiarkuje veľmi obľúbená strešná terasa s nádherným výhľadom, ktorá je určená všetkým rezidentom. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej mestskej časti na úpätí Malých Karpát.

LOKALITA má výbornú občiansku vybavenosť – školy, škôlky, jasle, reštaurácie, kaviarne, obchody (OC Saratov, OC Bory Mall), potraviny. Bezproblémovú dopravnú dostupnosť do centra, rýchly prístup na diaľničný obchvat, dostatok zelene, parky a v neposlednom rade aj možnosti športového vyžitia.

BENEFITY NEHNUTEĽNOSTI:


- byt je výbornou voľbou – štartovací byt, investičná príležitosť,
- vstavaný nábytok na mieru,
- dostatok úložného priestoru,
- výborná dispozícia,
- veľkorysá výmera,
- walk-in šatník,
- klimatizácia,
- kompletne zariadený interiér,
- tichá a pokojná lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou,
- bezproblémová dostupnosť na obchvat a k MHD,
- bezproblémové parkovanie.

Follow the Rivers find your home..



V prípade potreby zabezpečíme rýchle poradenstvo v oblasti financovania kúpy nehnuteľnosti a získania najvýhodnejších podmienok k vybaveniu Hypotekárneho úveru.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha60.58 m²
Úžitková plocha59.03 m²
Poschodie1
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno