2 izbový byt s úžitkovou plochou 36 m2 a priestranným balkónom v novos

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
36 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
206.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7901x zobrazená v zozname / 562x zobrazená detailne / 176x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúkajú krásny 2 izbový byt s úžitkovou plochou 36 m2 a výborným balkónom s výhľadom smerom na Rakúsko v rozvíjajúcej sa časti Petržalky pri Dunaji a v blízkom dosahu k Starému Mestu. Byt sa nachádza v modernej novostavbe s krásnou záhradou a športovým areálom na uzavretej bezpečnej zelenej streche. Byt má vstup do obývacieho priestoru , odkiaľ je vstup do príjemnej spálne a do kúpeľne s vaňou a toaletou. Súčasťou bytu je balkón s príjemným posedením a krásnymi výhľadmi.
Blízke okolie bytového domu má výbornú novovybudovanú občiansku vybavenosť a blízky prístup k železničnej stanici. V okolí je krásna lužná príroda s cyklistickými a turistickými trasami Pečeňského lesa smerom do Rakúska. V tesnej blízkosti je známe letné kúpalisko Matador.
Nehnuteľnosť je ideálna aj ako investícia na prenájom v tesnej blízkosti Starého Mesta ako aj petržalskej železničnej stanice.

Energetický certifikát nebol predložený.


Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku36 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky