Znievska - kompletná rekonštrukcia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Znievska
36.19 m²
12
7
2
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
149.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18946x zobrazená v zozname / 1335x zobrazená detailne / 392x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj 2-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na ul. Znievska, Bratislava V - Petržalka, OV, 36,19 m2, 7/12 p., latková pivnica 1,6 m2, 2x výťah.

Dispozičné riešenie: vstupná hala so vstavaným nábytkom, WC a kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom a prípravou na práčku, samostatná spálňa so vstavaným šatníkom s LED osvetlením, kuchyňa spojená s obývačkou s plne vybavenou kuchynskou linkou a obývacou stenou vyrobenou na mieru s LED podsvietením

1-izbový byt bol dispozične zmenený na 2-izbový a prešiel kompletnou nadštandardnou rekonštrukciou, pričom boli menené plastové okná a inštalované vnútorné žalúzie, nové bezpečnostné dvere, kúrenie, nové rozvody elektriny, internetu, vody a odpadu. Na podlahách izieb sa nachádza nová plávajúca podlaha a dlažba v kúpeľni s WC. Orientácia bytu je na juhozápad.

Bytový dom prešiel taktiež rekonštrukciou. Počas ktorej bolo realizované zateplenie, vynovenie vchodu, schodiska, spoločných priestorov a obnova obidvoch výťahov, pričom jeden výťah slúži ako nákladný. Menené boli aj stúpačky a strecha bytového domu.

Lokalita v tichom prostredí Petržalky s dobrou dostupnosťou do centra a výbornou dopravnou infraštruktúrou. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a služby. Po všetkých stránkach výnimočný byt s výbornou polohou, ktorý Vás očarí svojou jedinečnou atmosférou.


Viac o našej realitnej kancelárii



ELITEREAL pôsobí v Bratislave a okolí a zaoberá sa predajom, kúpou i prenájmom nehnuteľností. Výhodou je, že u nás neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je bezplatný právny servis je i zmluvy autorizované advokátom. Zabezpečíme zmluvy, návrh do katastra a ďalšie potrebné dokumenty. Za klienta hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra, poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách i poplatky za výpis z listu vlastníctva. Okrem realitnej činnosti poskytujeme aj hypotekárny servis – náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania vašej kúpy nehnuteľnosti. V tomto prípade poskytujeme zdarma vypracovanie znaleckého posudku.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Petržalka na ulici Znievska

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 dvojizbových bytov v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421944.., uveďte číslo ponuky ZR-JB...

Pozícia realitnej ponuky

149.900,- €
Cena nehnuteľnosti 120.000,- € 250.000,- €
36.19 m²
Celková rozloha 36.19 m² 81.8 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha36.19 m²
Poschodie7
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JB-48 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny