REZERVOVANÉ, VÝBORNÝ 3-IZB. BYT, DOBRÁ DISPOZÍCIA, ŠPAJZA, BALKÓN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Bernolákovo
Ulica.: Obilná
65 m²
2
čiastočne prerobený
nie
predaj - 3-izbový byt
143.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5147x zobrazená v zozname / 437x zobrazená detailne / 437x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj veľmi príjemný, dobre dispozične riešený 3-izbový byt vo vyhľadávanej obci Bernolákovo na Obilnej ulici. Byt sa nachádza v pokojnej lokalite, je situovaný na 2 poschodí zo 4. poschodového bytového domu. Táto nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí vyhľadávajú pokojnú lokalitu s dostatočným priestorom pre svoju rodinu.

Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou, samostatným WC, detskej izby. Z chodby sa ďalej dostaneme do kuchyne, kde sa nachádza menšia špajza a vstup na balkón. Byt disponuje priestrannou obývacou izbou, v ktorej sa nachádza pracovnú kút a z tejto miestnosti je vstup do spálne. Bytový dom je postavený z kombinovaných materiálov. Obyvateľom sú k dispozícii spoločné priestory na odloženie bicyklov a pivnice.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Bernolákovo, Obilná ulica
* výmera bytu: 65 m2
* výmera loggie: 4 m2
* poschodie: 2 zo 4
* kompletná výmena stúpacích rozvodov v bytovom dome
* pôvodná elektrina
* vlastná kotolňa
* tiché okolie
* IS: elektrina, mestská voda, septik
* kompletná občianska vybavenosť

POPIS A LOKALITA:


Obec Bernolákovo poskytuje veľmi dobrú a kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú športové ihriská, obchody LIDL, BILLA, Coop Jednota, základná škola (prvý a druhý stupeň), stredná škola, materské škôlky, detské ihriská, Žihadielko, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, obecný úrad, autobusové a vlakové zastávky. Táto lokalita je miestom oddychu, relaxu a športu. Pešou chôdzou ste za pár minút v centre obce či v prírode. Nachádzajú sa tu aj cyklistické chodníky do Novej Dedinky alebo Ivanky pri Dunaji. Obec každoročne organizuje množstvo spoločenských podujatí, ktoré sú veľkým lákadlom.

POHĽAD MAKLÉRA:


Samotný byt pôsobí veľmi pozitívnym dojmom, je v staršom prevedení čo je výhodou, pretože budúci majitelia si môžu byt zrekonštruovať podľa vlastných predstáv. Výhodou tohto 3-izbového bytu je najmä jeho poloha a rozloha. Bytový dom je situovaný v tesnej blízkosti centra obce Bernolákovo, na skok od bytového domu sa nachádza futbalové ihrisko, ktoré má rôzne športové využitia a organizujú sa tam pravidelne spoločenské podujatia.

PLUSY:


+ pôvodný stav – možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv
+ lokalita – veľa zelene, športové využitie, vybavenosť a dostupnosť
+ dobré susedské vzťahy
+ výborná investícia – rýchly prenájom, prípadne bývanie pre rodinu s deťmi
+ pivnica a spoločné priestory na uloženie vecí


CENA NEHNUTEĽNOSTI: 143.000,-EUR



ID: 8182124

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bernolákove na ulici Obilná

Pozícia realitnej ponuky

143.000,- €
Cena nehnuteľnosti 205,- € 339.000,- €
65 m²
Celková rozloha 62 m² 268.12 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Poschodie2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8182124 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny