NOVÁ CENA ! 3-IZB. PRIESTRANNÝ BYT S LODŽIOU NA SÍDLISKU ZVOLEN-ZÁPAD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: Novozámocká
74 m²
8
6
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
152.000,- € KRÁSNY VÝHĽAD
Ponúknite vlastnú cenu

3859x zobrazená v zozname / 225x zobrazená detailne / 225x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s lodžiou v žiadanej lokalite Zvolen -Západ. Byt je svetlý s dobrou orientáciou a výhľadom na krásnu prírodu popri rieke Hron.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:


Byt pozostáva - vstupná chodba, WC, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, 3- nepriechodné izby, šatník, priestranná lodžia. K bytu prislúcha latková pivnica.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


• rozloha bytu je 74 m2, 6/8 poschodí
• priestranná chodba, teda dostatok úložného priestoru, špajza
• nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi
• murované jadro s oddelenou dispozíciou, zmenené dispozične
• plastové okná v celom byte so žalúziami, bezpečnostné dvere
• priestranná lodžia s krásnym výhľadom
• k bytu prislúcha latková pivnica
• energetický certifikát
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:


Byt sa nachádza na sídlisku Západ v kompletne zateplenej bytovke a aj spoločné priestory prešli rekonštrukciou. Byt sa nachádza na šiestom poschodí, je veľmi svetlý s krásnym výhľadom na okolitú prírodu a rieku Hron. Byt prešiel rekonštrukciou a to murované jadro so zmenenou dispozíciou, na mieru robená kuchynská linka a zmenšením jednej izby vznikol priestor na vymurovanie šatníka. Boli robené omietky, podlahy, menená vodoinštalácia v kuchyni a v jadre, elektrika len v jadre. Výhodou tohto bytu je jeho poloha, blízko do mesta a dostatok zelene v jeho okolí. Byt sa predáva tak ako ho vidíte na fotkách. Sídlisko Západ ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako základná škola, škôlka, potraviny, zástavka MHD, lekár, lekáreň, a aj nákupné centrá ako Tesco, TPD a iné. Je tu priestor aj na športové vyžitie a to na cyklochodníku okolo rieky Hron, prechádzky po okolitých turistických trasách aj dostatok detských ihrísk pre mamičky s deťmi. Ak Vás táto ponuka zaujala tak neváhajte a objednávajte sa na obhliadku s nami. Tešíme sa na Vás!


PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. , alebo . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT334ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu vo Zvolene na ulici Novozámocká

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Novozámocká vo Zvolene v cene 152.000,- € je o 2.441 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu vo Zvolene. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu vo Zvolene. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 22 trojizbových bytov vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0949225.., uveďte číslo ponuky ZR-GG...

Pozícia realitnej ponuky

152.000,- €
Cena nehnuteľnosti 69.990,- € 259.333,- €
74 m²
Úžitková plocha 68 m² 94.19 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha74 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GGBT334ZV ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny