3-izbový byt Necpaly

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: Urbárska
70 m²
predaj - 3-izbový byt
113.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4091x zobrazená v zozname / 316x zobrazená detailne / 316x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt v Prievidzi, Necpaloch. Objekt prešiel kompletnou rekonštrukciou.

Byt je na 5. poschodí z 8, v zateplenom bytovom dome s výťahom. Podlahová plocha je 70,0 m2. Byt pozostáva z predsiene, kuchyne, obývačky, pracovne, kúpeľne a WC. Z kuchyne je východ na loggiu. V celom objekte sú nové stierky, nové dvere z masívu, nová kuchynská linka (Decodom, r. 2021) so vstavanou el. rúrou a plyn. varnou doskou, plávajúce podlahy. Vchod. dvere sú bezpečnostné. Loggia je taktiež po rekonštrukcii. V byte sú 3 vstavané šatníky (Hilkovič), vstavaný botník, 2 komody na mieru (spálňa, pracovňa). Okná sú plastové so žalúziami. Na prízemí je pivnica. Možnosť dokúpiť aj masívny nábytok na mieru v obývačke. V byte je zavedený optický internet, v 3 miestnostiach sú TV prípojky.

Byt je v top stave, slnečný, orientovaný východ/západ v tichej lokalite. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť.

Cena bytu je 113 000€, možná dohoda. V cene je zahrnutý základný právny servis a štandardné náklady spojené s prepisom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Prí rýchlom jednaní možná dohoda na cene.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Prievidze na ulici Urbárska

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Urbárska v Prievidze v cene 113.000,- € je o 3.675 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Prievidze. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Prievidze. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 16 trojizbových bytov v Prievidze. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

113.000,- €
Cena nehnuteľnosti 54.990,- € 225.000,- €
70 m²
Úžitková plocha 60 m² 82 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha70 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300044536 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.