3D prehliadka, predaj 3 izb. bytu s lódžiou, Cabanova. ul, Dúbravka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Cabanova
70 m²
7
6
3
po rekonštrukcii
áno
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
188.490,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6554x zobrazená v zozname / 239x zobrazená detailne / 4x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj 3-izbový byt s lódžiou na Cabanovej (Cabanova) ulici, v mestskej časti Bratislava – Dúbravka). Byt sa nachádza na 6. poschodí v 7 poschodovom bytovom dome s výťahom.
Celková rozloha bytu je 74 m2, ktorá sa skladá z bytu 68 m2, loggie 4 m2. K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne o rozlohe 2 m2. Byt prešiel rekonštrukciou pri ktorej bola inštalovaná nová elektroinštalácia a taktiež nove rozvody vody a odpadu (rok 2004).

Dispozícia: Byt pozostáva z 3 miestností a príslušenstva. Po vstupe do bytu sa nachádzame vo vstupnej chodbe, odkiaľ sa vchádza do všetkých miestností okrem spálne. V chodbe su na mieru robené skrine. Na ľavej strane nachádza samostatná kúpeľňa, vybavená vaňou, umývadlom, samostatná toaleta a cez malú chodbičku vchádzame do kuchyne s výhľadom na Dúbravské lesy. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, kombinovaným sporákom (elektrina, plyn), chladničkou, rohovým stolíkom. Po pravej strane sa nachádza nepriechodná izba, orientovaná na severozápad. Obývacia izba je priechodná so spálňou. Spálňa je orientovaná na tú istú stranu ako izba. Obývacia izba je priestranná, presvetlená s výstupom na lódžiu ktorá je orientovaná juhovýchod s pekným výhľadom na lesy.

Vybavenie: Klimatizačná jednotka vo vstupnej chodbe. Vo všetkých miestnostiach laminátové parkety. Vo vstupnej chodbe, kuchyni, kúpeľni a samostatnej toalete je keramická dlažba. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo a práčka. V byte su inštalované drevené eurookná okrem kuchyne kde je plastove.

Bytový dom: Je postavený z panelu, prešiel rekonštrukciu: zateplenie, vymenený výťah, zvončeky s domácim vrátnikom, vymenené stúpačky.

Lokalita: Poloha bytového zabezpečuje kompletnú občiansku vybavenosť: parky, školy, škôlky, zastávka MHD, obchody a služby. V bezprostrednej blízkosti je možnosť vstupu do lesa, kde sa dá ísť na turistiku, prípadne na bycikel.

Cena nehnuteľnosti: 188.490,-EUR, vrátane kompletného právneho servisu, finančného servisu a ostatných náležitostí pri prepise samotnej nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Som tu pre Vás, aby celý proces obchodu prebehol, čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie. Budem sa tešiť na Vás na obhliadke.

Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: , mail:


Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vývoj ceny