PREDANÉ * Drobného - zariadený 3-izbový byt po rekonštrukcií

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Drobného
12
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
186.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11261x zobrazená v zozname / 1329x zobrazená detailne / 280x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj 3-izbový byt na ul. Drobného, Bratislava IV - Dúbravka, OV, 70 m2, 8/12 p., plus loggia 4 m2, pivnica, výťah.

Dispozícia bytu: predsieň s botníkom a vešiakom, priestranný šatník/komora využívaný ako pracovňa, chodba so vstavanou skriňou po celej dĺžke, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a práčkou, 3x samostaná izba, kuchyňa s linkou IKEA so vstavanými spotrebičmi, jedálenským stolom, z kuchyne je vstup na zasklenenú loggiu s posedením

Byt prešiel rekonštrukciou: kompletná výmena elektroinštalácie, nové omietky, plastové okná, plávajúce podlahy, obklady a dlažby, interiérové dvere v pôvodných drevených zárubniach.

Bytový dom je po rekonštrukcií, situovaný v tichej zeleňou obklopenej lokalite s dobrou možnosťou parkovania.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: MHD, zdravotné stredisko, školy, škôlky, detské ihriská, obchody, reštaurácie, kaviarne, športoviská, rýchle napojenie na obchvat.

ELITEREAL pôsobí v Bratislave a okolí a zaoberá sa predajom, kúpou i prenájmom nehnuteľností. Výhodou je, že u nás neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Samozrejmosťou je bezplatný právny servis je i zmluvy autorizované advokátom. Zabezpečíme zmluvy, návrh do katastra a ďalšie potrebné dokumenty. Za klienta hradíme poplatok za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra, poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách i poplatky za výpis z listu vlastníctva. Okrem realitnej činnosti poskytujeme aj hypotekárny servis – náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania vašej kúpy nehnuteľnosti. V tomto prípade poskytujeme zdarma vypracovanie znaleckého posudku.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka na ulici Drobného

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 19 trojizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-DJ...

Podrobné informácie

Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DJ-29 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.