3D prehliadka, prenájom kanc. priestoru 37, 6 m2, Drieňová ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Drieňová
37.6 m²
6
5
áno
áno
prenájom - Kancelárie
16,- €/m2/mes. vrátane energií, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

5536x zobrazená v zozname / 540x zobrazená detailne / 362x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D PREHLIADKU

Realitná kancelária Grahams Vám v zastúpení klienta ponúka na prenájom kancelársky priestor s výmerou 37,6 m2, na 5. poschodí v administratívnej budove na Drieňovej (Drieňová) ulici, mestská časť Ružinov.

Dispozícia: kancelársky priestor tvoria dve kancelárie, ktoré sú prepojené uzamykateľnými dverami. Každá z kancelárií má výmeru 18,8 m2. Prenajímateľ v prípade záujmu poskytne kancelársky nábytok podľa vlastného výberu. Poplatok za nábytok nie je zahrnutý v cene nájmu. Podrobný pôdorys s presnými rozmermi je možné poskytnúť podľa potreby.

Vybavenie: Kancelárie sú vybavené klimatizáciou, otvárateľnými oknami. Na poschodí sa nachádza zdieľaná kuchynka so štandardným vybavením a WC pre dámy a zvlášť pre pánov. V priestoroch budovy sa nachádza automat na teplé nápoje, zdravomat (automat s rýchlym studeným občerstvením), jedáleň s dennými obedmi.

Budova sa pozične nachádza v tichej lokalite, na Drieňovej ulici, s výbornou občiansku vybavenosťou. Rýchlo a jednoducho dostupná je Tomášikova ul., na Rožňavská ul. V blízkosti sa nachádza Fresh market, potraviny Yeme, Klientske centrum Ministerstva vnútra. Blízko objektu sa nachádza autobusová MHD. Objekt je kompletne moderne zrekonštruovaná budova so štandardným technickým vybavením, s recepciu, prístup do budovy 24/7.

Poskytované služby v cene nájmu: upratovanie priestorov denne, poskytnutie poštovej schránky oprava a údržba DHM.

Cena prenájmu vrátane energií: 16,-EUR/m2/mesiac + DPH.

Celková cena prenájmu: 601,60EUR/mesiac + DPH.



Poplatok za zapožičanie nábytku: 10,-EUR/mesiac + DPH (bez ohľadu na počet kusov nábytku).

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Fotodokumentácia je vyhotovená k aktuálnemu stavu, Priestor bude ešte upravený k odovzdaniu do štandardnej podoby.

Zodpovedný maklér: Ing. Erika Kostroňová, kontakt: , email:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Ružinov na ulici Drieňová

Inzerovaný kanceláriu na ulici Drieňová v Bratislave - Ružinov v cene 16,- €/m2/mes. je o 1.306 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 247 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 kancelárií v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0901.., uveďte číslo ponuky ZR-EK...

Pozícia realitnej ponuky

16,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 5,- €/m2/mes. 175,- €/m2/mes.
37.6 m²
Celková rozloha 1 m² 33154 m²
37.6 m²
Úžitková plocha 1 m² 31000 m²

Kontaktujte

Ing. Erika Kostroňová

Grahams

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Grahams

Laurinská 8, Bratislava 811 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha37.6 m²
Úžitková plocha37.6 m²
Poschodie5
Počet poschodí6
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-EK-189 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.