3D prehliadka, prenájom, kancelárie podľa predstáv, CBC Karadžičova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Karadžičova
1 m²
áno
áno
áno
prenájom - Kancelárie - Novostavba
1,- €/mes. +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

69510x zobrazená v zozname / 2781x zobrazená detailne / 335x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Spoločnosť Grahams, Vám ponúka na prenájom široké spektrum obchodných priestorov vo vysokom štandarde v CBC Business Centrum na Karadžičovej ulici 8/A.

Vďaka vizuálnej stránke a technickému prevedeniu ponúkajú kancelárie ideálne reprezentatívne priestory, vhodné aj pre najnáročnejšiu klientelu.
Máte už aj Vy svoju predstavu ako by mala Vaša kancelária vyzerať? Nie je problém! Môžete si zvoliť z množstva variantov usporiadania kancelárie. Voľba z ponuky kancelárskeho nábytku je samozrejmosťou. Prenájom obchodných priestorov zahŕňa pri zaplatení paušálnej ceny aj ďalšie skvelé výhody - využívanie spoločných zasadacích miestností, spoločných priestorov, biznis salóniku, služieb recepcie (triedenie a spracovanie korešpondencie, vybavovanie telefonátov, asistentské práce), kompletne vybavenej kuchynky s jedálnym kútikom, vysoko rýchlostného pripojenia na internet, WiFi siete, telefónnych liniek, telefónov, prístupu k tlačiarni, skeneru a kopírke. Upratovanie, zabezpečenie, bezproblémové parkovanie a mnoho ďalších benefitov dopĺňa predstavu Vášho ideálneho a plnohodnotného pracoviska.

CBC Business Centrum v Bratislave je strategicky umiestnené v druhom bratislavskom obvode, rýchlo sa rozvíjajúcej obchodnej štvrti na Karadžičovej ulici, ktorá susedí s bratislavským Starým mestom. Na prízemí budovy sa nachádza samoobslužná reštaurácia, kaviareň a juice bar, rakúska pekáreň, lekáreň a obchody s potravinami. K dispozícii je strážené podzemné parkovisko a jednoduchý prístup do všetkých hlavných destinácií mestskou hromadnou dopravou aj autom je samozrejmosťou. Táto mestská časť tvorí centrum mesta, s mnohými reštauráciami, barmi, nachádza sa tu tiež veľa peších zón i nové nákupné centrum Eurovea s atraktívnou promenádou pri rieke Dunaj.


V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať o upresnenie ponuky

Zodpovedný maklér: Pavol Cebák, mobil: , mail:



Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams,

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

1,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 8,- €/mes. 8.300,- €/mes.
1 m²
Celková rozloha 1 m² 830 m²
1 m²
Úžitková plocha 1 m² 830 m²

Kontaktujte

Pavol Cebák

Pavol Cebák

hovorím po slovensky I speak english
0901900.. zobraziť 0901 900 222

Grahams

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Grahams

Laurinská 8, Bratislava 811 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha1 m²
Úžitková plocha1 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PC-4 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.