3D prehliadka prenájom kancelárskych priestorov 354 m2, Košická ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Košická
354 m²
5
4
áno
áno
áno
prenájom - Kancelárie
13,- €/m2/mes. Energie:
4 € / mes
+4,00€ energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

5356x zobrazená v zozname / 481x zobrazená detailne / 374x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária Grahams Vám v zastúpení klienta ponúka na prenájom kancelársky priestor s výmerou 354 m2 so serverovňou s výmerou 6 m2, na 4. poschodí 5 poschodového polyfunkčného domu na Košickej (Košická) ulici, mestská časť Nivy-Ružinov.

Dispozícia: aktuálne priestor tvoria 2 presklenené otvorené priestory (open space), oba orientované na Košickú ul., 6 samostatných kanceláríí, 1 menšia zasadačka, kuchynka, sklad a serverovňa a toalety, zvlášť dámske a zvlášť pánske, serverovňa. Celé dispozičné riešenie je možné upraviť podľa požiadaviek budúceho nájomcu.

Vybavenie: chladiaci systém (klimatizácia), inteligentná štruktúrovaná kabeláž, optické káble pre operátorov a iné. Okná sú otvárateľné, sú vybavené žalúziami. Moderná recepcia so službou 24/7.

Parkovanie: priamo v budove, v podzemí alebo v neďalekom Parkovacom dome, vchod z Kohútovej ul. Parkovací dom poskytuje parkovanie aj pre verejnosť (návštevy), pričom 1 hodina parkovania je zdarma. Cenu prenájmu parkovacieho státia uvádzam nižšie.

Budova sa pozične nachádza vo vyhľadávanej lokalite na frekventovanej Košickej ulici, s bohatou občiansku vybavenosťou. Priamo na prízemí budovy je Tesco experss, bistro. Na bulvári Košická sa nachádzajú reštaurácie, obchodíky, kaviarne. V bezprostrednej blízkosti je Trhovisko Miletička, cca 10 min chôdzou sa nachádza Nákupné centrum Centrál, Nákupné centrum a autobusová stanica Nivy. Vynikajúca dostupnosť MHD (autobus, trolejbus, električka), bicyklom (nová cyklotrasa) a tiež autom (výjazd na Bajkalskú ul. smer R7, D1, D2) umožňuje pohodlné a rýchle dochádzanie do práce.

Cena: nájom: 13,00EUR/m2/mes + DPH, prevádzkové náklady (energie): 4,50EUR/m2/mes + DPH.

Cena: nájom: 4.680,-EUR/mes + DPH, prevádzkové náklady (energie): 1.620,-EUR/mes + DPH.

Cena nájmu parkovacieho miesta: 100,-EUR/mes + DPH.



Minimálna doba nájmu je 60 mesiacov.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Fotografie a 3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA zobrazujú aktuálny stav priestoru.

Zodpovedný maklér: Erika Kostroňová, kontakt: , email:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Nivy na ulici Košická

Inzerovaný kanceláriu na ulici Košická v Bratislave - Nivy v cene 13,- €/m2/mes. je o 341 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Nivy. Rozloha je o 353 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Nivy.

Pozícia realitnej ponuky

13,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 5,- €/m2/mes. 175,- €/m2/mes.
354 m²
Celková rozloha 1 m² 33154 m²
354 m²
Úžitková plocha 1 m² 31000 m²

Kontaktujte

Ing. Erika Kostroňová

Grahams

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Grahams

Laurinská 8, Bratislava 811 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha354 m²
Úžitková plocha354 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-EK-187 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.