NOVÁ CENA -> 3i byt s dvoma loggiami a balkónom, 67m2, Nové Mesto nad

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
67 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
112.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5838x zobrazená v zozname / 756x zobrazená detailne / 417x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3-izbový byt s balkónom a dvoma loggiami v Novom Meste nad Váhom vo výbornej lokalite plnej zelene.

Nehnuteľnosť s výmerou 67 m2 sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome, ktorý prešiel rekonštrukciou - zateplenie, bytový vrátnik, stupačky,....

VÝHODY:


+ balkón/loggia v izbách a v kuchyni
+ možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv
+ výborná lokalita plná zelene
+ vhodný pre všetky vekové kategórie

Byt je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa, vymenené boli plastové okná a rekonštruované loggie/balkón.

Dispozícia a vybavenie: vstupná chodba (dlažba), kuchyňa s kuchynskou linkou, plynovým sporákom, rúrou (dlažba) a východom na balkón, obývacia izba, 2x samostatná neprechodná izba s drevenými parketami a vstupom na priestrannú loggiu, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta.

Mesačné náklady: 190€/mesiac + elektrina a plyn podľa vlastnej spotreby. K bytu prislúcha pivnica nachádzajúca sa v spoločných priestoroch bytového domu a je možné využívať aj spoločnú odkladaciu miestnosť na bicykle.

Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite blízko školy, škôlky, obchodov a reštaurácií. Parkovanie bezproblémové pred bytovým domom. Nové Mesto nad Váhom má priame napojenie na diaľnicu D1 a kompletnú občiansku vybavenosť. Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu o túto ponuku nás neváhajte kontaktovať telefonicky na , alebo e-mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Novom Meste nad Váhom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 trojizbových bytov v Novom Meste nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

112.500,- €
Cena nehnuteľnosti 88.000,- € 154.900,- €
67 m²
Rozloha pozemku 64 m² 72 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku67 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52724 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny