Krásny 3-izbový byt, 67m2 + lódžia, Hurbanova - Stará Turá

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Stará Turá
Ulica.: Hurbanova
67 m²
8
7
3
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
109.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6258x zobrazená v zozname / 412x zobrazená detailne / 412x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s úžitkovou plochou 67m2 na ulici Hurbanova v Starej Turej. Byt je situovaný na 7. poschodí z 8 v panelovom bytovom dome s výťahom jazdiacim zo suterénu. Bytový dom má nové vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a schránky. K bytu prislúcha aj lódžia s rozlohou približne 3m2 a pivnica s rozlohou približne 2m2.

Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien, nové bezpečnostné vstupné dvere, drevené interiérové dvere aj s drevenými zárubňami, podlahy, nové bytové jadro s novými elektrickými rozvodmi, rozvody vody aj odpadu, a mnoho iného. Byt je vhodný na nasťahovanie bez nutnosti ďalších investícií. Predáva sa takmer kompletne zariadený. Majitelia si vezmú iba elektroniku, kreslo z obývačky a osobné veci. Nábytok, ktorý v byte zostáva je v cene.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kuchyne so špajzou, do samostatnej izby, kúpeľne, samostatného WC a do obývačky. Cez obývačku sa ďalej dostaneme do druhej samostatnej izby s lódžiou. Kuchyňa a izba s lódžiou sú orientované na východ a obývačka s druhou izbou na západ. Z oboch strán bytu je prekrásny výhľad široko ďaleko. Byt je počas celého dňa príjemne svetlý a ľahko vetrateľný.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti je škôlka, dve základné školy, stredná škola, lekáreň, lekári, pošta, potraviny Tesco a Billa, viaceré reštaurácie a pohostinstvá a mnoho iného.

3D prehliadka bytu: https://my.matterport.com/show/?m=8ibwFRYHfNJ

Cena bytu je 109.900,-€




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Starej Turej na ulici Hurbanova

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Hurbanova v Starej Turej v cene 109.900,- € je o 18.750 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Starej Turej. Rozloha je o 9 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Starej Turej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Starej Turej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

109.900,- €
Cena nehnuteľnosti 88.000,- € 154.900,- €
67 m²
Celková rozloha 65 m² 87 m²
67 m²
Úžitková plocha 65 m² 87 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Úžitková plocha67 m²
Poschodie7
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Krbnie
Klimatizácianie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2572 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.