3izbový byt s loggiou, 61m2- špičková rekonštrukcia, Ružomberok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
61 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

19307x zobrazená v zozname / 1043x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Máme pre Vás prehliadku v 3D formáte, stačí skopírovať link :
*** https://bit.ly/3SchBVx ***-------------------------------TUreality ponúka na predaj 3izbový byt s logiou 61m2 v Ružomberku na okraji sídliska Klačno. Byt je ukážkou kvalitnej rekonštrukcie s premysleným využitím priestoru.
Dispozičnou zmenou sa kuchynská časť spojila s obývacou, kúpeľňa s WC získala prírodné vetranie aj svetlo. Rekonštrukcia elektrických rozvodov komplet,znižované stropy s osvetlením, okná 3 sklo v drevených rámoch s termoreguláciou, dvere s obložkami v čistom bielom prevedení. Kúpeľňa s keramickou vaničkou, super sanita Grohe. Logia so skladacím presklením a južným výhľadom na zeleň.
Gazdinky potešia výkonné špičkové kuchynské spotrebiče v záruke. Byt je na 5 poschodí v zateplenom bytovom dome. K bytu prislúcha okrem veľkej pivnice aj špajzová skriňa pri vchode.
Prídte sa na vlastné oči presvedčiť na obhliadkou s detailnejšími informáciami. V prípade záujmu prosím, kontaktujte call centrum alebo priamo makléra:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Ružomberoku

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 trojizbových bytov v Ružomberoku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-49...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku61 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-49456 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.