4 - IZB. BYT (82m2), BALKÓN, 2 x PARKING, SENICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Sadová
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

12050x zobrazená v zozname / 1426x zobrazená detailne / 9x zobrazená detailne tento mesiac

Krásny 4 – izbový byt s veľkým balkónom, nový nábytok, kryté parkovacie státie priamo pri východe do garáží, jedno vonkajšie státie , pivničná kobka a k tomu lokalita kde máte všetko poruke... bývanie, ktoré do bodky naplní vaše predstavy o komfortnom bývaní v meste...

AVORY Realitné Centrum Vám exkluzívne ponúka na predaj nádherný štvorizbový byt ktorý bol dokončený a zariadený v máji tohto roku. Priestranný, svetlý byt s loggiou sa nachádza v rezidenčnom komplexe „Pri parku“ v novostavbe, v pokojnej časti centra mesta, odkiaľ máte všade blízko.
Nachádza sa na štvrtom poschodí s prístupom veľkým výťahom. Predáva sa kompletne zariadený vrátane nábytku a elektroniky, nového kvalitného kávovaru v kuchyni, televízora, práčky aj s posilňovacími strojmi....

• dispozícia (podrobnú dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse) : chodba so vstavaným šatníkom a predsieňovým nábytkom (11,85m2), hneď pri vstupe je samostatné WC (1,62m2), do dvoch spální (14,62m2 a 9,43m2) sa vstupuje priamo z chodby, do tretej spálne (12,91m2) z obývačky, z chodby je vstup do kúpeľne (4,74m2), veľký otvorený priestor tvorí kuchyňa spojená s obývačkou (22,47m2), z ktorej sa vychádza cez veľké francúzske okno na balkón (4,36m2),
• kompletne vybavená kuchynská linka s podsvietením, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, varná doska (indukcia), teplovzdušná rúra, mikrovlnka. Jedálenský pult so stoličkami, v spálni manželská posteľ z masívu, vstavaná šatníková skriňa, jedna izba slúži ako pracovňa a posledná miestnosť je využívaná ako posilňovňa (všetko zariadenie tu zostáva), rohový gauč v obývačke s nábytkom a televízorom umiestneným na stene. Na chodbe je predsieňová zostava.
• v celom byte sú dizajnové LED svietidlá s možnosťou zmeny farby svetla, záclony a závesy
• moderná kúpeľňa s vaňou, sklenenou zástenou, je vybavená práčkou, umývadlom, krásnym nábytkom, zrkadlom s osvietením a rebrinovým radiátorom.
• mesačné zálohové platby na 3 dospelé osoby: správca 190,- euro, elektrika 30,- euro
• bezbariérový vstup do bytového domu, elektronický bytový vrátnik

Rezidenčný projekt PRI PARKU v sebe stelesňuje nadčasovosť, jednoduchosť, kvalitu a život naplnený radosťou z pohodového bývania v meste.
Hľadáte výnimočné bývanie? Láka vás bývanie v novostavbe? Tak ste na správnom mieste. Lukratívna poloha bytového domu zaručuje komfortné bývanie odkiaľ máte na skok do centra mesta, školy, škôlky, na športoviská, ale aj do parku či cyklotrasu. Kúsok od domu pekné detské ihrisko, za nákupmi či do kaviarne tiež nemáte ďaleko. Všetko vybavíte bez toho aby ste museli naštartovať auto.

Cena na vyžiadanie.



© AVORY Realitné Centrum - text , fotografie a pôdorys sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.
Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Senici na ulici Sadová

Podrobné informácie

Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-045 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.