4 - IZB. ROD. DOM, GARÁŽ, POZEMOK 571m2, ČASTKOV okr. SENICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Častkov
114 m²
571 m²
1
4
áno
po rekonštrukcii
studňa
áno
predaj - Rodinný dom
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12885x zobrazená v zozname / 1170x zobrazená detailne / 339x zobrazená detailne tento mesiac

Zrekonštruovaný, čiastočne podpivničený dvojpodlažný rodinný dom, technická miestnosť, garáž, pekne upravený dvor s prístupom z dvoch strán cez brány na diaľkové ovládanie. Na predaj zariadený.

Dom disponuje celkovo 4 izbami, čo umožňuje uspokojiť požiadavky väčšieho rodinného zloženia, pričom je možné rozšírením povalového priestoru vytvoriť ďalšie izby. Dom ponúka príjemné a funkčné bývanie v kombinácii s modernými vylepšeniami, ktoré z neho robia ideálne miesto pre rodinné bývanie. Kúpeľňa je vybavená vaňou aj sprchovým kútom. Určite poteší nová moderná a praktická kuchynská linka s kvalitnými vstavanými spotrebičmi.

Dom má novú strechu (strešná krytina zn. Bramac), plastové okná, zateplené obvodové steny, fasádu. V r. 2020 bolo prvé podlažie zrekonštruované, osadená kuchynská linka, polyuretánová liata podlaha v kuchyni a chodbe, nový nábytok v spálni a obývačke.
Dom je napojený na elektriku, vodu z vlastnej studne, odpad je vedený do žumpy, ktorá je nová a je možnosť pripojiť sa do kanalizácie. Vykurovanie je elektrické. Do domu je dovedený plyn. Budúci majiteľ má možnosť urobiť si plynové etážové kúrenie – plynový kotol aj radiátory sú kúpené.

► Dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse: • 1.NP: predsieň, chodba, schodisko, kuchyňa, kúpeľňa, WC, 2x izba • 2.NP: chodba, 2x spálňa, terasa, povalový priestor
Na dvore murovaná prístavba (85m2) pozostávajúca z technickej miestnosti, skladu, garáže a časti, ktorá slúžila pre chov hospodárskych zvierat. Je tu zavedená elektrika, dovedená voda a vykurovanie. Na pozemku je voliéra, suché WC.

• Úžitková plocha domu114m2


• Pivnica 40m2
• Terasa 16m2

• Garáž 20,6m2


• Technická miestnosť a sklad (20m2 a 13,1m2)

Veľmi pekný, útulný dom s udržiavaným dvorom, ktorý priam dýcha rodinnou pohodou, dom kde sa už pri vstupe cítite príjemne, nedá sa prehliadnuť dokonalý poriadok a čistota.

Obec Častkov je obľúbeným miestom pre trvalé bývanie aj pre svoju polohu, výbornú dostupnosť a nádhernú prírodu. V blízkom okolí sa nachádza zdravý zmiešaný les, nádherná príroda ponúka neskutočné množstvo možností na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie či rybolov. Vzdialenosť od Senice je 8km, Skalica 20, Hranice s ČR 25km, Trnava 50km, do Bratislavy je 100km.

Túto ponuku nájdete výhradne v našej realitnej kancelárii.
© AVORY Realitné Centrum - text, pôdorys a fotografie sú dielom a majetkom AVORY realitné Centrum.

Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici. V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis, kúpna zmluva, kolok, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií.

Garantujeme vám efektívny a dôstojný predaj či prenájom Vašej nehnuteľnosti.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Častkove

Inzerovaný rodinný dom v Častkove v cene 185.000,- € je o 24.092 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Častkove. Rozloha je o 17 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Častkove.

Pozícia realitnej ponuky

185.000,- €
Cena nehnuteľnosti 47.000,- € 380.000,- €
571 m²
Rozloha pozemku 124 m² 18984 m²
197 m²
Zastavaná plocha 73 m² 1347 m²
114 m²
Úžitková plocha 1 m² 440 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku571 m²
Zastavaná plocha197 m²
Úžitková plocha114 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vodastudňa
Plynáno
Pivnicaáno
Garážáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-103 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.