5 IZB.ROD.DOM s BAZÉNOM, POZEMOK 1340m2, HRADIŠTE pod VRÁTNOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Hradište pod Vrátnom
predaj - Rodinný dom
279.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15314x zobrazená v zozname / 2342x zobrazená detailne / 313x zobrazená detailne tento mesiac

VÝNIMOČNÁ PONUKA / Exkuzívne v AVORY Realitné Centrum . Zabývaný dvojpodlažný rodinný dom s príjemnou rodinnou atmosférou, v zemi zapusteným bazénom a dokonale upraveným pozemkom, z ktorého majitelia vytvorili krásnu zelenú oázu. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate nie len dom, ale skutočný domov.

Na pozemku s rozlohou 1.340m2 sa nachádza samostatne stojaci 5 izb. rodinný dom s GARÁŽOU, terasa, ALTÁNOK, v zemi zapustený bazén, jazierko s prívodom vody z potôčika, okrasná aj úžitková záhrada. Osadenie na kopci zaručuje nádherné výhľady na okolitú prírodu. Srdcom domu je moderná kuchyňa s obývačkou, ktorá poskytuje dostatok priestoru aj pre veľkú rodinu. Okrem iného disponuje štyrmi spálňami, garážou do ktorej je prístup aj z domu, kúpeľňou na každom podlaží a nádhernou záhradou, na ktorej budete chcieť tráviť všetok voľný čas.

RODINNÝ DOM: podrobnú dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse: suterén: garáž, práčovňa, sklad,dieľňa, 1.NP: predsieň, chodba, kuchyňa s obývačkou, spálňa, kúpeľňa s WC, schodisko, 2. NP: chodba, kúpeľňa s WC, 3x izba, 2x balkón.

• dom má dve podlažia, každé s podlahovou plochou 100m2 + suterén (dom je celý podpivničený)

• orientácia na sv. strany juh/východ/západ zabezpečí dostatok svetla v dome po celý deň

• dom bol postupne rekonštruovaný, má novú strechu, zateplený strop, zateplené obvodové steny, nová fasáda

• plastové okná, nové interiérové dvere, nové podlahy, nerezové zábradlie, na balkónoch aj na schodišti v dome, väčšia časť zariadenia je v cene

• vykurovanie z časti nové podlahové elektrické, v kúpeľni a chodbe elektrický radiátor

• inžinierske siete: elektrika (nová, v medi), obecná voda, odpad vedený do žumpy (30m3), mesačné prevádzkové náklady - 160€

POZEMOK: Na úprave pozemku si dali majitelia skutočne záležať a vytvorili okolo domu krásnu zelenú oázu. Upravený je do terás (kaskád), na každú z nich je dovedená voda. Zatrávnený pozemok s množtvom okrasných drevín, kvetov a kríkov. Pred domom pohodlne zaparkujú tri autá, za zadnou stranou domu je terasa s posedením, schodíkmi sa dostanete na druhú kaskádu s bazénom a novým dreveným altánkom. V hornej časti pozemku je úžitková záhrada, v ktorej sú hriadky so zeleninou, ovocné stromy - jabloň, hruška, slivka, nektárinka, broskyňa a 50 hláv úrodného viniča, asi 15 druhov hrozna rodí až do novembra.

Obec Hradište pod Vrátnom je obľúbeným miestom pre trvalé aj víkendové bývanie aj pre svoju polohu, výbornú dostupnosť a nádhernú prírodu. V blízkom okolí sa nachádza zdravý zmiešaný les, nádherná príroda ponúka neskutočné množstvo možností na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie či rybolov. Obec má pravidelné autobusové spojenie z Bratislavy, Nového Mesta nad Váhom, Trnavy...Vzdialenosť od Senice je 16 km, z Bratislavy je 90 km.

Túto ponuku nájdete výhradne v našej realitnej kancelárii. © AVORY Realitné Centrum - text, pôdorys, 3D prehliadka, video a fotografie sú dielom a majetkom AVORY realitné Centrum. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici. V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis, kúpna zmluva, kolok, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií.

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Hradištee pod Vrátnom

Podrobné informácie

Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-049 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.