NA PREDAJ 4 IZB. ROD. DOM - POZEMOK 1937m2, SMRDÁKY, okr. SENICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Smrdáky
predaj - Rodinný dom
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12367x zobrazená v zozname / 1792x zobrazená detailne / 296x zobrazená detailne tento mesiac

AVORY Realitné Centrum / exkluzívne ponúkame na predaj štvorizbový rodinný dom s vínnou pivnicou v obci Smrdáky, situovaný v blízkosti kúpeľných domov. Vzhľadom na svoju polohu v blízkosti relaxačnej zóny je vhodný nie len na bývanie, ale aj na komerčné využitie. Na pozemku s celkovou výmerou 1937m2 sa nachádzajú hospodárske budovy a v zemi vsadená murovaná pivnica (18m2). V záhrade je množstvo ovocných stromov. Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS.

Dom pozostáva z dvoch podlaží a pivnice. Má praktické dispozičné riešenie – dennú časť na prízemí, nočnú na poschodí.
Vstup na pozemok je cez podbránie, ktoré slúži aj ako parkovacie státie pre auto. Do domu sú dva vstupy, hlavný vchod schodmi do predsiene, druhý cez suterén. Do suterénu sa vchádza aj z domu.

...ZNALECKÝ POSUDOK k DISPOZÍCII....



Podrobnú dispozíciu domu nájdete v priloženom pôdoryse: ► 1. NP- vstup, chodba, kuchyňa s jedálňou, obývačka, WC, kúpeľňa, komora, schodisko do pivnice a na poschodie. ► 2. NP- chodba, 3 x izba, povalový priestor ► suterén –práčovňa, kotolňa, sklad, dielňa, miesto pre a uskladnenie úrody, vínna pivnica

• dom daný do užívania v r. 1974
• pôvodný stav s osadenými plastovými oknami
• počet podlaží: 2 + suterén
• podlahová plocha domu 190m2 + 2x balkón
• dom je celý podpivničený
• vykurovanie plynové etážové
• orientácia na svetové strany: SV/JZ
• mesačné náklady: cca 140€ /4 osoby

Táto ponuka je skvelá príležitosť pre tých, ktorí hľadajú väčší dom s veľkým pozemkom na pestovanie zeleniny a ovocia, a ktorí túžia po pokojnom bývaní. Nezmeškajte ju!

Obec Smrdáky je vzdialená od Senice 7km, Bratislava 95 km, hranice s ČR 30 km, napojenie na diaľnicu D2 Kúty – Bratislava je 23 km.
Túto ponuku nájdete výhradne v našej realitnej kancelárii. Text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie © AVORY Realitné centrum.

Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný a právny servis, kúpna zmluva, kolok, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. Financovanie Vám náš certifikovaný finančný poradca bezplatne zabezpečí podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk a sprostredkuje najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti.

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu.

AVORY realitné Centrum - robíme svet realít lepším miestom.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-002 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.