4-izb.byt s loggiou- Bukureštská, 8.posch/8, Ťahanovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sídlisko Ťahanovce
Lokalita.: Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Ulica.: Bukurešťská
79 m²
8
8
4
čiastočne prerobený
áno
predaj - 4-izbový byt
148.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13655x zobrazená v zozname / 614x zobrazená detailne / 423x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj priestranný 4-izbový byt v osobnom vlastníctve s loggiou, na Bukureštskej ulici, na sídlisku Ťahanovce, na najvyššom 8.poschodí/8, s obytnou plochou 76,6 m2 + pivnica 1,6 m2+ loggia 3,5 m2. Byt pozostáva zo štyroch nepriechodných izieb, veľkej kuchyne, chodby, kúpeľne a samostatného WC. V byte bola realizovaná čiastočná rekonštrukcia: kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu), plastové okná (okrem izby s loggiou), plávajúce podlahy, dlažba v kúpeľni a WC. K bytu prináleží pivnica na prízemí. Bytový dom je situovaný v obľúbenej časti sídliska s peknými výhľadmi na obidve svetové strany (východ - západ) a s dobrou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je materská škola, základná škola, detské ihriská, potraviny Fresh. Kúpu bytu je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám vieme pomôcť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce na ulici Bukurešťská

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Bukurešťská v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce v cene 148.000,- € je o 2.695 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Košiciach - Sídlisko Ťahanovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

148.000,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 170.000,- €
81 m²
Celková rozloha 80 m² 83 m²
79 m²
Úžitková plocha 79 m² 83 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha81 m²
Úžitková plocha79 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-806262 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.