4-izbový byt s LODŽIOU, Stará Ľubovňa, Mierová ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Stará Ľubovňa
Lokalita.: Stará Ľubovňa
Ulica.: Mierová
79.75 m²
8
4
čiastočne prerobený
áno
predaj - 4-izbový byt
145.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

29661x zobrazená v zozname / 1411x zobrazená detailne / 327x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/IC

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj SLNEČNÝ 4-izbový byt v lokalite Stará Ľubovňa, Mierová ulica, nachádzajúci sa na 8. poschodí v 8-poschodovom panelovom bytovom dome. S rozlohou 79,75m2 (byt 78 m2, pivnica 1,75 m2) vám tento byt ponúka dokonalý priestor na pohodlné bývanie. Jeho dispozícia zahŕňa vstupnú chodbu, kuchyňu, obývaciu izbu, dve príjemné detské izby, kúpeľňu, WC a LODŽIU. V suteréne bytového domu je k dispozícii PIVNICA.

Výhody:


❶ Výborná lokalita
❷ Priestranné ihrisko za bytovým domom

❸ Byt je voľný ihneď



STAV BYTU:
Byt má nové PLASTOVÉ OKNÁ, nové INTERIÉROVÉ DVERE so zárubňami, zrekonštruovaná lodžia, v izbách je plávajúca podlaha, na chodbe nová dlažba. Lodžia bola nedávno zrekonštruovaná a ponúka NÁDHERNÝ VÝHĽAD na Ľubovniansky hrad, čím vytvára relaxačné miesto priamo vo vašom dome. Ponúka sa na predaj čiastočne zariadený, v kuchyni je kuchynská linka, plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor, v obývačke je k dispozícii aj nábytok. Kúpeľňa a WC je umakart, ale vo veľmi dobrom udržiavanom stave. Bytový dom má zrekonštruované vnútorné priestory.

LOKALITA:


Tento byt sa nachádza v skvelom prostredí výnimočnej polohy v pokojnej lokalite, budete mať všetko, čo potrebujete vo svojej blízkosti. Či už sa jedná o menšie potraviny, v blízkosti sa nachádza obchodné centrum Družba, TESCO či o možnosti aktívneho oddychu v blízkej plavárni. Pre vaše malé ratolesti sa nachádza materská a základná škola a pre váš pokoj a zdravie nájdete zdravotné stredisko v pohodlí vášho okolia. Za bytovým domom je ihrisko, kde vaše deti môžu stráviť hodiny hraním sa a tvorením nezabudnuteľných spomienok.

Táto lokalita vám ponúka všetko, čo potrebujete. Nezmeškajte príležitosť vidieť tento byt na vlastné oči. Ak vás zaujíma, neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr. Radi Vám zabezpečíme obhliadku bytu a zodpovieme akékoľvek otázky, ktoré máte. Tešíme sa na Vás!

/ PREDAJ / 4-IZBOVÝ BYT / LODŽIA / STARÁ ĽUBOVŇA / MIEROVÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Starej Ľubovni na ulici Mierová

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Mierová v Starej Ľubovni v cene 145.000,- € je o 4.784 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Starej Ľubovni. Rozloha je o 4 metre menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Starej Ľubovni.

Pozícia realitnej ponuky

145.000,- €
Cena nehnuteľnosti 140.000,- € 295.000,- €
79.75 m²
Celková rozloha 79.75 m² 129.9 m²
79.75 m²
Úžitková plocha 79.75 m² 95.4 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha79.75 m²
Úžitková plocha79.75 m²
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LF-359D ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.