4-izbový byt v meste Holíč

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Holíč
Ulica.: SNP
88 m²
7
6
4
po rekonštrukcii
áno
áno
nie
predaj - 4-izbový byt
145.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

43254x zobrazená v zozname / 1826x zobrazená detailne / 329x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality vám ponúka na predaj 4-izbový byt v meste Holíč, ktorý prešiel pred piatimi rokmi kompletnou rekonštrukciou. Byt sa nachádza na ulici SNP v bytovom dome, na šiestom poschodí zo siedmych. Celková úžitková plocha je 88m2 a má vlastnú loggiu, so skladacím zasklením. Výhodu zasklenia je, že jednotlivé časti sa skladajú do jednej časti a získate tak nádherný panoramatický výhľad.

Pri rekonštrukcii boli na byte boli vymenené vchodové dvere za vysokobezpečnostné značky ADLO Security 4 triedy s 36 západov a tiež vysokokvalitná plávajúca podlaha dovezená z Belgicka. Táto podlaha je položená v celom byte, nová kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. V kuchyni je na mieru vyrobená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a sklokeramickou varnou doskou. V spálni, obývacej izbe a na chodbe sú na mieru vstavané skrine. Skriňa na chodbe obsahuje aj botník. Tieto vstavané skrine poskytujú veľa úložného priestoru, čo je výhodné pre viacčlennú rodinu. V detskej izbe je policový regál na uloženie hračiek a vecí.

Výhodou tohto bytu je, že Vám nik nevidí do bytu, keďže o proti nie sú iné bytové domy. Okolité sú dosť ďaleko a bokom, čo nebráni pekným výhľadom z oboch strán. Byt je situovaný na východ a západ. Kuchyňa s loggiou a obývacou izbou sú na východnú stranu a izby na západnú stranu. Bytový dom disponuje osobným výťahom.
Ďalšou prednosťou je aj vlastná pivnica, ktorá je na poschodí oproti bytu o rozlohe 4m2 a spoločná miestnosť so susedným bytom o rozlohe 4,7m2. Tieto časti chránia samostatné a spoločné dvere.

V prípade parkovania je možnosť priradenia mestom parkovacieho miesta k bytu. Okolité parkovacie miesta sú vyhradené ku bytovým jednotkám. Pod bytovým domom sa nachádzajú potraviny a reštaurácia. Vchod do bytového domu je zabezpečený čipovými kartami a bytovým vrátnikom.

Mesto Holíč disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, nachádza sa tu veľa historických pamiatok, ako je aj Holíčsky zámok, kde sa konajú každoročné slávnosti. Holíč je známi aj každoročným cibuľa festom, Holíčskym jarmokom, medzinárodným festivalom dychových hudieb "Z oboch brehú Moravy" a veľa iných podujatí.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Radovan Rothacker


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

FB: Reality ZS


radoreality.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Holíči na ulici SNP

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici SNP v Holíči v cene 145.000,- € je o 4.750 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Holíči. Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Holíči.

Pozícia realitnej ponuky

145.000,- €
Cena nehnuteľnosti 119.000,- € 145.000,- €

Podrobné informácie

Úžitková plocha88 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup áno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2201 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.