4 izbový dom v Streženiciach-Púchov poschodový

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Streženice
117 m²
214 m²
4
nie
holopriestor
verejný vodovod
nie
230V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
273.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

74184x zobrazená v zozname / 4290x zobrazená detailne / 287x zobrazená detailne tento mesiac

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Streženice - Púchov , na pozemku s rozlohou 214 m2, zastavaná plocha domu je 74 m2,úžitkova plocha 117 m2 .Dom je napojený na inžinierske siete (voda, elektrika, plyn , kanalizácia ), asfaltová prístupová cesta. Strecha je valbového tvaru, drevený väzníkový krov, strešná krytina z falcovaného plechu. Okná plastové trojsklá farba rámov antracit z vonkajšej strany, z vnútra v bielej farbe, vstupné bezpečnostné dvere vo farbe antracit -ladia s celkovým výzorom domu spolu s oknami a šedou fasádou v kombinácii s bielou . Vnútorné priečky s omietkami, potery, všetky vnútorné rozvody elektrina, voda, podlahové vodné vykurovanie, komín a predpríprava na krb. Spôsob kúrenia : tepelné čerpadlo vzduch – voda .Príprava teplej vody: tepelné čerpadlo. Obvodové múry murované z tvárnic HELUZ, na betónových základových pásoch a základovej doske. Vstup do domu je z boku na južnej strane.

Dom je rozdelený podlažiami na dennú a nočnú časť. Na prízemí sa nachádza priestranná obývacia izba s otvorenou kuchyňou a výstupom na terasu. Taktiež sa tu nachádza technická miestnosť .Samostatná hosťovská kúpeľňa, s predprípravou na sprchu a toaletu. Na poschodí sa nachádzajú tri samostatné izby s veľkou priestrannou kúpeľňou s oknami na odvetrávanie.

Tento krásny poschodový dom vhodný na bývanie pre mladú rodinu, poskytuje mnoho benefitov. Ako napríklad dostačujúci pozemok na relax a oddych pre 4 člennú rodinu. Poschodie domu umožňuje kreativitu vo vytváraní súkromia, pre každého člena rodiny. Dve kúpeľne, sú taktiež prínosom pre súkromie rodiny a využitia naplno možností žitia v tomto nadčasovom útulnom dome. Veľkou výhodou kúpy domu v tejto lokalite , je že máme v ponuke dva domy, tak máte možnosť výberu podľa vlastného vkusu a potrieb vašej rodiny. Domy odporúčam mladým dynamickým rodinám , ktoré ocenia bezprostrednú blízkosť mesta Púchov ako okresného mesta , to že daná lokalita je vyhľadávaná vzhľadom na skvelú polohu , kde nie sú zápchy v cestnej doprave v žiadnej dennej či večernej hodine.

Podlahová plocha:



závetrie- 6.05 m2

zádverie- 5.03 m2

kúpeľňa- 3.13 m2

komora- 4.52 m2

kuchyňa s jedálňou- 19.03 m2

obývacia izba- 21.52 m2


Poschodie:



schodisko- 4.98 m2

chodba- 3.96 m2

kúpeľňa- 8.34 m2

izba 1- 10.77 m2

izba 3- 14.69 m2

izba 2- 14.66 m2

Výborné bývanie v blízkosti mesta ocení každý vlastník ktorého hlavnou prioritou pri hľadaní nového bývania je lokalita, centrum mesta Púchov 3min autom, Streženice sú predmestím okresného mesta , kde máte pocit kľudného bývania v blízkosti prírody a bývania spojeného s pohodlím bývania v meste.

Uvedená cena je konečná. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Kontakt: Mária Fursten, tel.: , mail: ID zákazky:180771



Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Streženiciach

Inzerovaný rodinný dom v Streženiciach v cene 273.990,- € je o 1 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Streženiciach. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Streženiciach.

Pozícia realitnej ponuky

273.990,- €
Cena nehnuteľnosti 68.000,- € 880.000,- €
214 m²
Rozloha pozemku 105 m² 6191 m²
74 m²
Zastavaná plocha 60 m² 397 m²
117 m²
Úžitková plocha 1 m² 524.12 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku214 m²
Zastavaná plocha74 m²
Úžitková plocha117 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievnútorné
Postavené zPorotherm
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Klimatizácianie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-180771 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.