Rodinný dom v centre obce Kvašov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Kvašov
Ulica.: Kvašov
150 m²
716 m²
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
145.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3540x zobrazená v zozname / 282x zobrazená detailne / 9x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj rodinný dom s úžitkovou výmerou cca 150m2 v centre obce Kvašov. Nachádza sa na rovinatom, slnečnom pozemku o rozlohe 716m2.

Dispozícia domu:


Prízemie: chodba, veľká kuchyňa moderne prepojená s obývačkou, spálňa, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, kotolňa, špajza a schodisko
Poschodie: spálňa s výstupom na balkón, 3x detská izba – z toho jedna izba má výstup na balkón. Všetky izby sú veľmi priestranné.

O dome:


Zdrojom vody je studňa zo samospádu, odpad je riešený formou žumpy. Kúrenie je zabezpečené komfortne – plynovým kondenzačným kotlom (1 ročný kotol) alternatívou kúrenia môže byť kotol na tuhé palivo (3 ročný kotol). Dom z roku 1984 prešiel postupnou čiastočnou rekonštrukciou pričom v roku 2021 boli vymenené plastové okná a nové radiátory. V roku 2023 bol zrealizovaný náter strechy, nové rýny. Dom sa predáva zariadený ako vidíte na foto prípadne dohoda.

Doplňujúce informácie:


• Súčasťou pozemku je garáž a kôlňa (hospodárska budova)
• Zároveň sa na pozemku nachádza starší dom, ktorý môže nový majiteľ využívať ako letnú kuchyňu, prípadne môže byť tento dom po rekonštrukcii novým, útulným bývaním pre Vašich rodičov. Zároveň môžete dom zbúrať a rozšíriť pozemok o túto plochu (už podľa uváženia).

Lokalita:


Autobusová zastávka sa nachádza len cca 15m od domu, v obci sú potraviny a MŠ.
Kompletnú občiansku vybavenosť Vám poskytne obec Lednické Rovne vzdialená len 7km. Vzdialenosť od mesta Púchov je 15km, od mesta Ilava 13km.

Tešíme sa na obhliadku s Vami!



V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Kvašove

Inzerovaný rodinný dom vo Kvašove v cene 145.000,- € je o 1 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu vo Kvašove. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu vo Kvašove.

Pozícia realitnej ponuky

145.000,- €
Cena nehnuteľnosti 68.000,- € 880.000,- €
716 m²
Rozloha pozemku 105 m² 6191 m²
150 m²
Úžitková plocha 1 m² 524.12 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku716 m²
Úžitková plocha150 m²
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--227 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.