4izbový byt na Píseckej ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Veľký Krtíš
Ulica.: Písecká
95 m²
predaj - 4-izbový byt
94.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19200x zobrazená v zozname / 1561x zobrazená detailne / 323x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj zrekonštruovaný, priestranný /95m2/ 4 izbový byt na 2 poschodí v obľúbenej lokalite Veľkého Krtíša, na Píseckej ulici. Bytový dom je zateplený, má vlastnú kotolňu, 2 veľké výťahy ktoré stoja na každom poschodí. Celý vchod je pod kamerovým systémom. Ďalším bonusom je bezproblémové parkovanie. Ponúkaný byt prešiel pred časom rekonštrukciou, murované jadro, podlahy, stierky. Každá izba, vrátane kuchyne má svoj veľký balkón /5 balkónov/. Všetky sú zateplené vonkajšími žalúziami.
K bytu prislúcha murovaná pivnica a uzamykateľný odkladací priestor pri vchodových dverách priamo pred bytom. Cena 94500€. Viac informácií telefonicky.
www.dkom.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu vo Veľkom Krtíši na ulici Písecká

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 4-izbového bytu vo Veľkom Krtíši. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907818.., uveďte číslo ponuky ZR--4...

Pozícia realitnej ponuky

94.500,- €
Cena nehnuteľnosti 84.999,- € 94.500,- €
95 m²
Celková rozloha 77 m² 95 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha95 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--427 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny