7i dom na komerčné využitie, Banská Bystrica (BBMS-135)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Jesenského
305.3 m²
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
Cena v RK +DPH, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

28718x zobrazená v zozname / 1519x zobrazená detailne / 290x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte miesto pre Vašu firmu a nechcete už platiť prenájom priestorov? V tom prípade mi dovoľte ponúknuť na predaj sedem izbový rodinný dom vo vyhľadávanej časti Banskej Bystrice v mestskej časti Uhlisko. Dom je vhodný pre firmu (platcu DPH) na podnikanie.

Dom je súčasťou dvojdomu a nachádza sa na pozemku o celkovej výmere 526 m² z čoho zastavaná plocha domom je 134,4 m². Má jedno podzemné a dve nadzemné podlažia. Každé podlažie má samostatný vstup.

Suterén pozostáva zo vstupnej chodby a piatich miestností o celkovej výmere 98,1 m². Podlahy v podzemnom podlaží sú s cementovým poterom. Bola tu kompletne spravená elektroinštalácia. Je tu osadený plynový kotol UK a zásobník TUV. Momentálne sa tento priestor využíva na veľkoformátovú tlač.

Prvé nadzemné podlažie pozostáva z chodby, troch miestností, kuchyne, samostatnej toalety, samostatnej kúpeľne so sprchovým kútom a skladu. Podlahy na prízemí sú v chodbe a kúpeľni z keramickej dlažby, v izbách parketové vlysové z tvrdého dreva. Stropy sú riešené kazetovým podhľadom s osvetlením. Celková rozloha prvého nadzemného podlažia je 104,36 m² a momentálne je využívané na administratívne účely.

Podkrovné podlažie pozostáva z chodby a štyroch miestností, chodby, samostatnej toalety, samostatnej kúpeľne a balkóna. Podlahy sú z drevenej palubovky a keramické dlažby. Stropy sú s kazetovým podhľadom alebo dreveným obkladom. Je tu vybudovaný krb. Celková rozloha tohto podlažia je 108,39 m². Momentálne využívané na administratívne účely. Toto poschodie disponuje aj loggiou o výmere 3 m².

Na pozemku prislúchajúcom k domu je vybudované aj parkovisko pre 6 áut.
Dom je napojený na mestskú kanalizáciu, plyn, elektrinu a vodu a je taktiež komplet vybavený počítačovými sieťami so serverom.
Rodinný dom je zabezpečený novým kamerovým bezpečnostným systémom, pričom v každej miestnosti je pohybový senzor, je napojený na pult centrálnej ochrany (PCO) a ochrana objektu je ovládaná diaľkovo pomocou GSM brány.
Viac fotografií nájdete na našej domovskej stránke www.rmz.sk

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb - výber najvýhodnejšieho modelu HÚ pre Vašu nehnuteľnosť spojeného s kompletizáciou a spracovaním podkladov pre banku, vrátane Kúpnych zmlúv, katastrálneho poplatku a poplatkov za overenie podpisov.

V prípade záujmu o danú ponuku, nás neváhajte kontaktovať telefonicky, prípadne prostredníctvom e-mailu.

Ak máte inú predstavu, našu ponuku nájdete na domovskej stránke RMZ reality.

Kontakt na makléra: Michaela Šuľková mobil: , e-mail :


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Banskej Bystrici na ulici Jesenského

Rozloha je o 59 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948201.., uveďte číslo ponuky ZR-BB...

Podrobné informácie

Celková rozloha526 m²
Úžitková plocha305.3 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Postavené zZmiešané
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-BBMS-135 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.