Administratívna budova a päť garáži na predaj, Prešov - Petrovany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Petrovany
1100 m²
pôvodný
áno
230/400V
predaj - Obchodné priestory
360.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1773x zobrazená v zozname / 251x zobrazená detailne / 212x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj komerčnú administratívnu budovu vhodnú na kancelárske, obchodné, prípadne výrobné účely. V priamom susedstve budovy je päť garáži, resp. štyri garáže, keďže v jednom prípade ide o dvoj-garáž. Pokiaľ ide o lokalitu, nachádzame sa v k. ú. Petrovany v tesnom dotyku s krajským mestom Prešov. Prístup je z cesty tretej triedy vzdialenej cca 50 metrov a následne po betónovej spevnenej ploche. Ide o TOP lokalitu svojho druhu.
Administratívna budova je trojpodlažný nepodpivničený objekt. Nosná konštrukcia je tvorená kovovým skeletom BAUMS a fasádnymi panelmi, strešnou konštrukciou z pozinkovaných oceľových trapézov a krytinou z asfaltových pásov. Priečky sú plynosilikátových tvaroviek, podhľady sú lamelové – FEAL. Stavba má rozvody vody, kanalizácie, elektroinštalácie a ústredné teplovodné kúrenie prostredníctvom plechových radiátorov.
Každé z troch podlaží má podlahovú plochu cca 275 m2 .
Objekt garáží je riešený ako jednopodlažná nepodpivničená hala. Pôvodnou funkciou bolo garážovanie nákladných automobilov, čomu zodpovedá aj dispozičné riešenie. Nosná konštrukcia je tvorená montovaným kovovým skeletom BAUMS s plechovými obvodovými stenami. Strešná konštrukcia je z pozinkovaných oceľových trapézových plechov ukladaných na hornú hranu priehradových väzníkov. Krytinou sú asfaltové pásy, priečky sú plechové, prípadne murovanú z plynosilikátu. Každá z garáži má dvojkrídlovú kovovú bránu so vstavanými jednokrídlovými dvermi (výška 4,2 m). Každá z garáži má plochu 60 m2 a s. v. 6,5 m. Osobitným objektom je telekomunikačný stožiar pri budove.
Blízkosť krajského mesta (500 m od hranice k. ú.) poskytuje komplexnú infraštruktúru a služby. Dopravné napojenie je bezproblémové a plynulé, výjazd na diaľnicu D1 je vo vzdialenosti 800 m od objektov.
V prípade seriózneho záujmu je možný samostatný predaj administratívnej budovy aj jednotlivých garáži.
V takomto prípade by bola cena administratívnej budovy 250.000,-€ a cena za jednotlivú garáž 35.000,-€

Bližšie informácie formou osobnej konzultácie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Petrovanoch

Inzerovaný obchodný priestor v Petrovanoch v cene 360.000,- € je o 3 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Petrovanoch. Rozloha má priemernú rozlohu obchodného priestoru v Petrovanoch.

Pozícia realitnej ponuky

360.000,- €
Cena nehnuteľnosti 239.000,- € 1.050.000,- €
1160 m²
Celková rozloha 203 m² 1843 m²
1100 m²
Úžitková plocha 203 m² 1100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha1160 m²
Úžitková plocha1100 m²
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230/400V
Plynáno
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--52 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.