Apartmán a Kancelária v jednom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Riazanská 14417
60 m²
3
prízemie
1
áno - 1
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
Cena v RK +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

7133x zobrazená v zozname / 251x zobrazená detailne / 251x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj moderný, veľmi vkusne a prakticky zariadený polo-loftový nebytový priestor o výmere 2-izbového apartmánu v novom polyfunkčnom menšom dome v kľudnej lokalite s dobrou dostupnosťou do centra Bratislavy. Cena nehnuteľnosti je 260.000.-

Tento (kompletne) zariadený nebytový priestor s dávkou vkusu a zároveň veľmi praktický, je určený pre niekoho, kto chce bývať a zároveň pracovať na jednom mieste, a to v novostavbe, v kľudnom prostredí a kto si svoj život nevie predstaviť bez rannej kávičky na slnečnej terase (predzáhradke). Terasa je zastrešená pergolou. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená, stačí zbaliť sa a bývať a pracovať v jednom.

Hlavné benefity:


Príjemný, kompletne zariadený priestor, stačí nasťahovať sa.
Možnosť užívať si prácu a bývanie v jednom.

V prípade platcu – možný odpočet DPH.


Nízke mesačné náklady.
Moderná, udržiavaná novostavba kolaudovaná v r.2022 s malým počtom obyvateľov.
Výborná dostupnosť MHD a perfektná dostupnosť do mesta.
Vďaka svojej polohe a nízkym nákladom vhodný nielen na prácu a osobné bývanie majiteľa ale aj ako investícia.

Opis nehnuteľnosti:


Priestor sa nachádza na prízemí v novostavbe na Riazanskej ulici 110A. Výmera cca 60m2(prízemie 53m2, spacie pódium 7m2) a terasa 20m2. Otvorený priestor - „pololoft“ má otvorenú dispozíciu s vysokým stropom. Je vybavený vo vyššom štandarde. Kuchynská linka je vybavená kvalitnými vstavanými spotrebičmi. Spanie je zabezpečené z časti na vyvýšenom pódiu (dve samostatné lôžka alebo dvojlôžko) prípadne aj na rozťahovacej pohovke pod oknami. Priestranný vstavaný šatník má dostatok úložného miesta. Kúpeľňa vybavená veľkým sprchovacím kútom a samostatné wc sú dve miestnosti ktoré sú, ako jediné, uzavreté dverami. Podlahové vykurovanie, exteriérové žalúzie, klimatizácia a optický internet sú samozrejmosťou. V prípade potreby je možné zakúpiť aj parkovanie v uzatvorenom dvore.
Lokalita:
Dobré napojenie na MHD (električka Račianska ul., autobusy Kukučínova ul.). Blízkosť lokality Koliba-Ahoj, potraviny (Terno, Billa, Lidl), drogéria, pizza a takmer v dvore ázijská reštaurácia (Panda). V blízkosti nákupné centrum VIVO, Kuchajda, komplex Pasienky a Národný futbalový štadión.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Riazanská 14417

Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 29 dvojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-TH...

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha60 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno - 1
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-TH-14 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.