Moderný byt v projekte Nobelova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Nobelova
50 m²
8
8
2
áno
áno
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
205.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

48425x zobrazená v zozname / 976x zobrazená detailne / 457x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj moderný dvoj-izbový byt v novej obytnej zóne Nobelova. Pri jeho výbere budete spokojní s kvalitným prevedením bytu v kvalitnom projekte kolaudovanom v roku 2018.

BYT
Byt sa nachádza na 8/8 podlaží, jeho celková výmera je 49,98 m2, z čoho byt je 42,60 m2 a terasa má 7,38 m2. Pozostáva z dvoch izieb a príslušenstva. Dispozičné usporiadanie ponúka otvorenú dispozíciu kuchyne s obývacou izbou a výstupom na terasu, kúpeľňa je spojená s WC a zo spálne je taktiež výstup na terasu.
Byt je usporiadaný prakticky a pôsobí vzdušne, a to ako obývacia izba, kde je veľká kuchynská linka so zabudovanými všetkými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, mikrovlnnej rúry a sušičky prádla, tak aj spálňa, ktorá dovolila umiestniť priestranný šatník, komfortnú dvojposteľ s čelom a nočnými stolíkmi , dokonca aj pracovný stôl. V obývacej izbe spojenej s kuchyňou jsa vojde jedálenský stôl so štyrmi stoličkami a komfortná sedačka v tvare L. V kúpeľni je napojená práčka. Byt je orientovaný na tichú východnú stranu, takže od jari do jesene si môžete vychutnávať rána na terase pri vychádzajúcom slnku. Táto orientácia sa skúsenosťou potvrdila ako výhodná pre horúce letné dni. Majitelia nie sú zástancami klimatizácie a pre kvalitné tienenie a izoláciu tepla zvolili exteriérové žalúzie so Z profilom.
Voľba dizajnu kuchyne a pevne zabudovaného nábytku je nadčasové farbami aj materiálmi. Kuchyňa má farebné podsvietenie s diaľkovým ovládaním. Táto nehnuteľnososť poskytne dostatok úložného priestoru - okrem veľkého vstavaného šatníka v spálni, je vstavaná skriňa na chodbe, úložné miesto je v manželskej posteli a v sedačke, dostatok skriniek je v kuchyni a závesná vkusná skrinka je aj v kúpeľni. Do každého bytu v projekte je privedený optický kábel a metalické rozvody do každej obytnej miestnosti s výberom providera internetu, na podlahe je laminátová podlaha v dubovom dizajne, drevené dvere sú osadené v oblôžkových zárubniach. Byt má v obytných miestnostiach veľkoryso riešený prísun denného svetla cez veľké plastové okná s vetracími mriežkami. Okná sú plastové päťkomorové. V byte sú znížené stropy so zabudovaným bodovým osvetlením. K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáži za cenu 17.000EUR.

PROJEKT


Projekt Nobelova sa nachádza na Nobelovej ulici v Bratislave, v mestskej časti Nové Mesto medzi ulicami Vajnorská a Račianska s výbornou dostupnosťou do mesta. Pozostáva z troch bytových domov Nobelova1, Nobelova2 a Nobelova3 s deviatimi nadzemnými podlažiami a prislúchajúcich inžinierskych sieti a komunikácií. Posledná etapa bola skolaudovaná v roku 2018 a výsledkom je 344 bytov a nebytové priestory, vnútorné komfortné parkovacie státia v podzemnej garáži a aj vonkajšie státia. Obytná zóna je dopravne napojená na Nobelovu a Odborársku ulicu, čo obyvateľom umožňuje jednoduchý prístup do mesta. Developerom projektu bol Sitno Holding Real Estate a generálnym dodávateľom stavby celého projektu je spoločnosť OTYK Invest.
Projekt bol po dostavbe odborníkmi hodnotený ako kvalitný, neboli nájdené žiadne zásadné chyby alebo poruchy stavby ako takej. Stavebníkovi sa podarilo dosiahnuť dobrú kvalitu prác, osobitne interiérových aj exteriérových omietok v celom objekte, dlažieb na chodbách, ako aj podláh a obkladov v jednotlivých bytoch, zábradlí a obkladov balkónov. Príprava na kuchyňu – rozvody vody a kanalizácie, prípojka elektriny – sú kvalitne vyhotovené a predsadené, čo eliminuje prenos zvuku a hluku medzi bytovými jednotkami.

Energetický certifikát budovy je v triede A.



LOKALITA
Je to lokalita aktraktívna pre rodiny s deťmi, aktívnych mladých ľudí, aj pre staršiu generáciu.
V blízkosti projektu sa nachádza materská aj základná škola, lekáreň, potraviny, park so športovým areálom, ako aj obchody, pošta, superparket, vlaková stanica Vinohrady je v pešej dostupnosti. Priamo od domu je spoj MHD do centra mesta (č.51) a trošku ďalej električka č.3 a 7. Medzi bytovými domami sú umiestnené detské ihriská, lavičky a vysadená zeleň. V bezprostrednej blízkosti Nobelovej sa nachádza park Nobelova záhrada, veľké futbalové ihrisko a tenisové kurty.

PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE TENTO BYT?


Kvalitné a premyslené prevedenie bytu, ktorý je moderný a zároveň útulný má rozumnú výmeru s exeteriérom a parkovacím státím v garáži pre jednotlivca, aj pre pár. Stavba je podľa recenzií kvalitne prevedená v exteriéri aj v interiéri. Východná orientácia byt na najvyššom poschodí je spojením výhod priameho slnka dopoludnia a cez obed, dostatočného svetla celý deň, príjemnej klímy a zvládnuteľnej teploty počas horúcich letných dní a v neposlednom rade aj výhľadu z terasy.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto na ulici Nobelova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Nobelova v Bratislave - Nové Mesto v cene 205.000,- € je o 6.244 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. Rozloha je o 21 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 29 dvojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--9...

Pozícia realitnej ponuky

205.000,- €
Cena nehnuteľnosti 125.000,- € 367.500,- €
50 m²
Celková rozloha 32 m² 101.12 m²
50 m²
Úžitková plocha 32 m² 105 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Terasaáno
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--96 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.