APARTMÁN, STARÁ LESNÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kežmarok
Lokalita.: Stará Lesná
69 m²
úplne prerobený
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

6135x zobrazená v zozname / 299x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj apartmán v Starej Lesnej, v apartmánovom dome, ktorý pozostáva zo 73 apartmánových bytov s nádherným výhľadom na Kráľovú hoľu a Tatranský národný park. V areáli je k dispozícii wellness, fitness a reštaurácia.

Apartmán č. 103 sa predáva zariadený ( viď fotografie) a pozostáva zo vstupnej časti vo výmere 6,4 m2, izby vo výmere 13 m2, obývacej izby vo výmere 27,7 m2, kuchynského kútika vo výmere 3,6 m2, kúpeľne vo výmere 7,4 m2 a balkóna vo výmere 10,7 m2 . Celková výmera apartmánu je 68,80 m2. Samozrejmosťou apartmánu je internet a pivnica, ktorá je situovaná v suteréne apartmánového domu. Materiál stavby je kváder. Výhodou je privátne parkovanie v areáli.

Apartmán poskytuje pohodlie v podobe vlastného bývania, ale je tu aj možnosť prenájmu.

Medzinárodné letisko v Poprade sa nachádza iba 17 km od obce. Mesto Poprad je tiež významný železničný a autobusový uzol, s množstvom medzinárodných autobusových liniek a vlakových spojov.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja apartmánu v Starej Lesnej

Rozloha je o 55 metrov menšia ako je priemerná rozloha apartmánu v Starej Lesnej.

Podrobné informácie

Úžitková plocha69 m²
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-766 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.