Atraktívny kancelársky priestor (304 m2) Poprad

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Poprad
Ulica.: Partizánska
304 m²
prenájom - Kancelárie
80,- €/m2/rok
Ponúknite vlastnú cenu

2088x zobrazená v zozname / 182x zobrazená detailne / 66x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8008 - Ponúkame na prenájom ATRAKTÍVNY PODNIKATEĽSKÝ PRIESTOR (kancelária, služby) nachádzajúci sa na Partizánskej ulici v Poprade. Priestory s výmerou 304 m2 sa nachádzajú na 3.nadzemnom podlaží v rámci budovy - podnikateľského centra. Po výstupe na podlažie cez schodisko pozostáva z veľkej haly, 6 kancelárií, zasadačky, rokovacej miestnosti, kuchynky, skladu, sociálneho zariadenia (muži, ženy).

Celý priestor je rekonštruovaný, presvetlenný. Výhodou podnikateľského centra je umiestnenie v blízkosti centra, parkovacia plocha pred budovou.

Cena za nájom priestoru je 2 000EUR/mes bez DPH.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Popradi na ulici Partizánska

Inzerovaný kanceláriu na ulici Partizánska v Popradi v cene 80,- €/m2/rok je o 2.951 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Popradi. Rozloha je o 260 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Popradi.

Pozícia realitnej ponuky

80,- €/m2/rok
Cena nehnuteľnosti 80,- €/m2/rok 143,- €/m2/rok
304 m²
Úžitková plocha 28 m² 304 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha304 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8428 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.