Atraktívny priestor (70 m2) centrum Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
70 m²
prenájom - Kancelárie
500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4269x zobrazená v zozname / 506x zobrazená detailne / 319x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 7921 - Ponúkame na prenájom ATRAKTÍVNY PODNIKATEĽSKÝ/KANCELÁRSKY PRIESTOR SO VSTUPOM PRIAMO Z CHODNÍKA nachádzajúci sa v Spišskej Novej Vsi, v bezprostrednej blízkosti centra. Priestor o celkovej výmere cca 70 m2 je umiestnený na prízemí kompletne rekonštruovanej budovy. Pozostáva z 2 miestností (33 m2 a 17 m2), kuchynky (15 m2), kúpeľne a samostatného WC. Priestor má samostatný vstup, ktorý je zabezpečený bezpečnostnou mrežou. Vykurovanie je zabezpečené radiátormi, k dispozícii pripojenie na internet (štrukturovaná kabeláž). Výhodou je jednoznačne lokalizácia v blízkosti centra mesta, vybavenie kancelárskym nábytkom, zázemie vrátane kuchyne, soc. zariadenie, prístup do objektu podľa potreby.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Spišskej Novej Vsi

Inzerovaný kanceláriu v Spišskej Novej Vsi v cene 500,- € je o 64 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Spišskej Novej Vsi. Rozloha je o 29 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Spišskej Novej Vsi.

Podrobné informácie

Úžitková plocha70 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8380 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.