BA/RAČA - Investícia alebo pestovanie vína? Vinohrad na predaj

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Rača
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rača
Lokalita.: Bratislava - Rača
Ulica.: Kamilková
1610 m²
nie
nie
nie
nie
predaj - Vinice
65.000,- €
40,37 €/m2 kompletná cena vrátane advokátskeho servisu, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

7726x zobrazená v zozname / 451x zobrazená detailne / 451x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj neobrábaný vinohrad v časti Dolné cídle v Rači. Pozemok poskytuje krásne výhľady na Raču, obklopený prírodou a vinohradmi. V tesnej blízkosti nami ponúkaného pozemku sa už nachádzajú obrábané vinohrady. Využite možnosť a kúpte si kúsok raja s výhľadom na Bratislavu.

LOKALITA:


Pozemok sa nachádza v Rači, časť Dolné cidle. Prístup k pozemku je asfaltovou cestou po Kamilkovej ulici, následne je asi 450 metrov spevnená cesta. Súčasťou predaja je aj spoluvlastnícky podiel na prístupovej spevnenej komunikácii ktorá vedie od Kamilkovej cesty.

SIETE:


Inžinierske siete sú dostupné na ulici Kamilková, k pozemku nevedú žiadne inžinierske siete, v prípade záujmu je možné na pozemku vybudovať studňu.

Výmera pozemku: 1610m2 + spoluvlastnícky podiel na komunikácii, šírka 17m, prevažná vačšina pozemku je široká 17m, ku koncu sa zužuje.

MOŽNOSTI VYUŽITIA:


Pozemok je vedená ako vinica. V súčasnosti nie je obrabaná. Ideálna možnosť je obnoviť vinič a užívať si vlastné hrozno, alebo produkty z neho. Kúpa vinice je dobrá ako investícia do budúcnosti, keď sa bývalé vinice preklasifikujú na stavebné pozemky. V súčasnej dobe, ani v horizonte najbližších rokov nie je možné uvažovať nad výstavbou na pozemku.

NAŠE SLUŽBY


Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti.

- Všetky texty a fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudí s.r.o. - ich zneužitie, kopírovanie bude riešené súdnou cestou.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja vinice v Bratislave - Rača na ulici Kamilková

Rozloha vinice 1610 m2 je o 1196 metrov menšia ako je priemerná rozloha vinice v Bratislave - Rača.

Pozícia realitnej ponuky

65.000,- €
Cena nehnuteľnosti 28.000,- € 326.000,- €
1610 m²
Rozloha pozemku 860 m² 3144 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1610 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpadunie
Vodanie
El. napätienie
Plynnie
Kanalizácianie
Internetnie
Inžinierske sietenie
Káblová televízianie
Orientáciajužná
Terénsvahovitý

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LM-11 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.