Babony TRE I 4izbový veľkometrážny byt v centre I Dunajská Streda

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Trhovisko
135 m²
3
4
predaj - 4-izbový byt
177.900,- € dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

19323x zobrazená v zozname / 1174x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

Babony TRE ponúka na predaj luxusný veľkometrážny 4-izbový byt s loggiou v nízko podlažnom polyfunkčnom dome s vlastným parkovacím miestom priamo pred domom - v centre mesta Dunajská Streda.
Tento byt je ideálnou voľbou pre Vás, ak chcete bývať v čoraz viac obľúbenej lokalite Žitného ostrova – v meste Dunajská Streda, ktorá je po otvorení rýchlostnej cesty R7 časovo rýchlo dostupná aj z Bratislavy.

Byt:
Pozostáva z priestrannej dlhej predsiene, ktorá ešte viac opticky zväčšuje tento byt. Po ľavej strane chodby je veľká kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Oproti sú dvere do spálne. A vedľa je detská izba. Potom vchádzame do obývacej izby s kuchyňou a jedálenským kútom. Táto miestnosť je priestranná a vzdušná . Veľká rohová sedačka, obývacia zostava, jedálenský stôl so stoličkami a maximálne využitá moderná kuchynská linka so všetkými spotrebičmi v tvare U, s barovým pultom a stoličkami.
Vo vnútri po ľavej strane máme skrytý veľký bonus tohto bytu, a to priestranný šatník a odkladaciu miestnosť zároveň. Z tejto obývacej izby je výstup na krásnu veľkú terasu, kde je drevený nábytok, kvety , gril a môžete si tu zriadiť aj malú záhradku.
Jedinečnosť tohto bytu vyzdvihuje svetelnosť, pretože v byte sú strešné okná a je orientovaný hlavne na východnú, južnú a západnú stranu. Veľmi pekne ladia farby interiéru, tmavšie parkety, drevený dokor nábytku, prevládajú tu hlavne biela, béžová a hnedá farba.
A nechýbajú tu ani vchodové protipožiarne dvere.

Byt má vlastné vykurovanie.



Rozmery miestností:

Obývacia izba s kuchyňou: 55,69 m2


Izba 1 : 12,85 m2
Izba 2 : 12,85 m2
predsieň: 11,95 m2
chodba: 11,71 m2
šatník: 3,94 m2
kúpeľňa: 9,57 m2

WC: 2,66 m2


loggia: 7,22 m2
Spolu: 135,00 m2

Benefity bytu:-


- veľká loggia
- presvetlený
- veľkometrážny
- šatník
- vlastné plynové kúrenie (mimo bytu na chodbe je plynový kotol)
- moderná kuchynská linka so všetkými spotrebičmi
- laminátová podlaha
- výborná lokalita
- na poschodí len 2 byty
- dobrí susedia
- parkovanie priamo pod domom vo vlastnom dvore

Polyfunkčný dom:


Je to nízko podlažný dom s obchodnými priestormi a viacerými bytmi na poschodiach, ktorý sa nachádza hneď vedľa štadiónu v Dunajskej Strede. Dom sa nachádza v príjemnom okolí, s dobrými susedmi. Dookola domov je udržiavaná zeleň, ihriská pre malé deti a aj veľké ihrisko s posilňovňou a basketbalovým ihriskom. K bytu patrí aj parkovanie miesto hneď pri dome - z okna si vidíte priamo na auto..

Lokalita a okolie:



Po otvorení R7 a D4 je to veľmi žiadaná lokalita v blízkosti Bratislavy. Dunajská Streda je mesto s bohatou občianskou vybavenosťou . Hneď za bytovým domom sú viaceré detské ihriská, kde sa môžete bezpečne prechádzať či už s kočíkom alebo aj so psíkom., prípadne si zahrať na ihrisku basketbal alebo si zacvičiť na zabudovaných náradiach. V pešej dostupnosti je základná škola, štadión, Gymnázium, obchody, Lekáreň a ďalšie obchodíky, kaviareň, kultúrny dom, reštaurácie, hotel Bonbón.
Je tu možnosť aj športového vyžitia – termálne kúpalisko, hrádza
A nemôžeme samozrejme opomenúť blízku dostupnosť do Maďarska

Cena: 177.900,- eur


Byt sa predáva čiastočne zariadený, ostatné je na vzájomnej dohode
Náklady: do 120,- eur/mesačne

V prípade záujmu prosím kontaktujte: senior maklér Dagmar Fuseková - mobil alebo na email:
Budeme radi ak si s nami dohodnete nezáväznú obhliadku a sami sa presvedčíte o výhodách bývania, ktoré tento skvelý byt určite ponúka.

Realitná kancelária Babony TRE sa postará o kompletné profesionálne služby , vrátane sprocesovania/spracovania kúpy/predaja nehnuteľnosti, zabezpečenie financovania nehnuteľnosti a ďalšie služby

Tešíme sa na Vás - team Babony TRE /TopRealEstate




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Dunajskej Strede na ulici Trhovisko

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Trhovisko v Dunajskej Strede v cene 177.900,- € je o 28.005 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Dunajskej Strede. Rozloha je o 46 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Dunajskej Strede.

Pozícia realitnej ponuky

177.900,- €
Cena nehnuteľnosti 115.000,- € 369.000,- €
135 m²
Celková rozloha 81 m² 904 m²
135 m²
Úžitková plocha 81 m² 165.03 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha135 m²
Úžitková plocha135 m²
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-778748 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny