Babony TRE | Kompl. rekonštr. kanc. priestory pre vašu nerušenú prácu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Ulica.: Istrijská
237 m²
2
2
po rekonštrukcii
nie
áno
prenájom - Kancelárie
8,80 €/m2/mes. vrátane energií + DPH, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

29038x zobrazená v zozname / 2893x zobrazená detailne / 296x zobrazená detailne tento mesiac

Dáme do prenájmu kancelárie - o celkovej výmere cca 237 m2 - každá z kancelárii sa dá prenajať zvlášť - niektoré kancelárie sú prechodné . Kancelárie sú situované na 2.NP v kompletne rekonštruovanej len 2-podlažnej budove. Nachádzajú sa v tichej časti v Devínskej Novej Vsi, medzi rodinnými domami a na konci sídliska, čo predurčuje podmienky na prácu vyžadujúcu si sústredenie, kreativitu, výskum a pod. Bonusom je istá nezávislosť každej jednej kancelárie, niektoré s prívodom vody a odpadu, nadštandardne nadimenzované el. rozvody a zástrčky s podružnými meraniami a klimatizáciou, rozvody pre IT a zabezpečovacie zariadenia. Celok prenajímaných kancelárii je oddelený z prístupovej chodby presklennými dverami na vlastný zvonček. Pred budovou je park a priestranné parkovisko, bezproblémové parkovanie. Cena je 8,80 eur/mes/m2 bez DPH, vrátane paušálnych poplatkov za energie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Devínska Nová Ves na ulici Istrijská

Inzerovaný kanceláriu na ulici Istrijská v Bratislave - Devínska Nová Ves v cene 9,- €/m2/mes. je o 2.077 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Devínska Nová Ves. Rozloha má priemernú rozlohu kancelárie v Bratislave - Devínska Nová Ves.

Podrobné informácie

Celková rozloha237 m²
Úžitková plocha237 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetoptika
Výťahnie
Parkovanieáno
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-745841 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny