Banská Štiavnica na predaj rekreačné pozemky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Svätý Anton
34139 m²
predaj - Rekreačné pozemky
409.668,- €
12,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

27104x zobrazená v zozname / 1745x zobrazená detailne / 330x zobrazená detailne tento mesiac

ABC realitná ponúka na predaj rozsiahle pozemky pri Banskej Štiavnici v rekreačnej zóne v lokalite "POD ROVNÝM" v obci SVÄTÝ ANTON . Lokalita sa nachádza na prístupovej ceste na hrad Sitno. Predpoklad využitia pre rekreáciu alebo ako ranč s hospodárením s potrebou veľkej plochy.
Rekreácia v krajine, ovocné sady, zariadenia pre poľnohospodársku výrobu (v súčasnom rozsahu), trvalé bývanie - v rámci hospodárskych usadlostí v subkomplexe, prechodné ubytovanie do 5 lôžok, chov hospodárskych zvierat (do 10 veľkých dobytčích jednotiek).

Celková výmera riešeného územia : 34 139m²


Výmera komunikácií : 2 756m²
Prípojka elektriny: jestvujúci stav je taký, že územím prechádza vzdušné napatie 22kV.
Prípojka vody: v blízkosti navrhovanej lokality sa nenachádza vedenie verejného vodovodu, preto zdrojom pitnej vody budú lokálne vybudované studne, samostatne pre každý objekt.
Splašková kanalizácia v blízkosti navrhovanej lokality sa nenachádza verejný rozvod kanalizácie. Pre potreby stavby sa počíta so zriadením ČOV, ktorá bude umiestnená v najnižšie položenom mieste lokality
Lokalita sa nachádza v južnej časti obce Svätý Anton- oblasť Štiavnických vrchov, dolina Štiavnica. Zo severu je vymedzená existujúcou obslužnou komunikáciou vedúcou k lokalite Rovné, z východu a z juhu jestvujúcou komunikáciou cesty, ktorá patrí do kategórie I.triedy - 1/51 Banská Štiavnica- Hontianske Nemce, zo západu určuje hranicu riešeného územia jestvujúci lesný porast, pozemky v súkromnom vlastníctve.
Sv.Anton je obec s vysokou koncentráciou kultúrno- historických hodnôt. Podľa koncepcie Územného rozvoja Slovenska leží obec Sv.Anton mimo rozvojových osí a ťažísk osídlenia vyššieho významu.
Možno konštatovať, že v krajinnom obraze lokality prevládajú harmonicky pôsobiace prvky prírodného charakteru. Krajom riešeného územia preteká najvýznamnejší povrchový tok tejto oblasti – Štiavnica. Z hľadiska klímy patrí riešené územie do mierne teplej klimatickej oblasti, má horskú klímu s malou inverziou teplôt. Potenciálnu prirodzenú vegetáciu tvoria druhy teplomilnej a suchomilne flóry. V lesnom poraste, ktorý lemuje riešenú lokalitu zo západnej strany, prevláda dub zimný, buk a hrab, z východnej strany je územie lemované krovinatými porastami hlohu, bršlena a javora tatárskeho. V súčasnosti plní dané územie funkciu lúk a pasienkov.
Keďže daná lokalita sa nachádza už v extraviláne obce Svätý Anton a v Územnom pláne je zadefinovaná ako Kb- lúčna krajina plošinného predhoria - je pre ňu typický kľudný režim, nakoľko aj komunikácia, ktorá vedie v jej bezprostrednej blízkosti, má malú frekvenciu automobilovej dopravy.
viac na abcrealitna.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rekreačného pozemku vo Svätom Antone

Rozloha rekreačného pozemku 34139 m2 je o 16089 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rekreačného pozemku vo Svätom Antone.

Pozícia realitnej ponuky

409.668,- €
Cena nehnuteľnosti 12,- € 25,- €
34139 m²
Rozloha pozemku 15227 m² 34139 m²

Kontaktujte

Ivan  Puškár

Ivan Puškár

hovorím po slovensky Я говорить русский Ich spreche deutsch mluvim česky
+421915.. zobraziť +421 915 22 88 33

ABC realitná s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ABC realitná s.r.o.

E.P.Voljanského 1 (Západ) , Zvolen Central Park 960 01 SR

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku34139 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-C3138 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.