BEZBARIÉROVÝ RODINNÝ DOM (200m2) s 2 BYTMI so skvelou dispozíciou v TO

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Slowackého
200 m²
357 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2020x zobrazená v zozname / 193x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj dispozične skvelo riešený, veľkorysý Rodinný dom pozostávajúci z 2 samostatných bytových jednotiek v pokojnej lokalite ružinovskej Trnávky s výbornou dostupnosťou do centra mesta.

Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane obvodových múrov a v jeho súčasnej podobe bol skolaudovaný v roku 2007. Dom sa predáva zariadený, pričom pri jeho zariaďovaní boli použité nadštandardné materiály (napr.: drevené podlahy, dubové dvere a zárubne, kuchyňa na mieru s kamennou pracovnou doskou a masívnymi dvierkami, nábytky z masívu).

Nehnuteľnosť zaujme predovšetkým svojou zaujímavou dispozíciou, ktorá ponúka rôzne spôsoby využitia, ale aj možnosť zobytnenia časti podkrovia.

Rodinný dom je postavený na pozemku s celkovou výmerou 357m2, pričom zastavaná plocha predstavuje 247m2. Dom má tvar písmena U a tvoria ho 2 samostatné 2i bytové jednotky, medzi ktorými sa nachádza záhrada s výmerou 61m2. Nádvorie od ulice má výmeru 49m2. Predná polovica domu smerom od ulice je osadená v dotyku so susediacimi rodinnými domami. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete.



Dispozícia domu:



BYT A (95,65m2) je prístupný od ulice a disponuje garážou (18,2m2) pre 1 auto. Do domu je možné vstúpiť hlavným vchodom alebo cez garáž. Následne sa z priestrannej vstupnej predsiene (8,25m2) presúvame do kuchyne (so špajzou) spojenej s jedálenskou časťou (spolu 22,95m2). Z jedálenskej časti je prístupná obývacia izba (23,3m2) s murovaným krbom, samostatné WC, spálňa (12,5m2) s vlastnou kúpeľňou s WC (7,6m2) a 2 šatníkmi (4,9m2 a 1,8m2). Z jedálenskej časti je prístupná polizba/šatník (7,55m2) odkiaľ je možný výstup do podkrovia. V prípade zobytnenia podkrovia by schodisko bolo situované na tomto mieste. Strop v dome je monolitický železobetónový a sú tam dovedené siete, takže jeho zobytnenie, vďaka ktorému by ste získali ďalšie 2 priestranné izby a príslušenstvo, by bolo relatívne jednoduché. V tomto byte je situovaný aj sklad záhradného nábytku a náradia (4,9m2) prístupný z garáže, resp. záhrady.



BYT B (85,85m2) sa nachádza v zadnej časti domu a prístup doň je zabezpečený cez záhradu. Zo vstupnej predsiene je prístupná spálňa (14,7m2) s vlastnou kúpeľňou s WC (8,25m2), ďalej priestranná a vďaka celej presklenej stene krásne presvetlená obývacia izba (32m2) s krbom, vedľa ktorej je situovaná kuchyňa (12,85m2) s jedálenským stolom a špajzou (1,75m2). Nachádza sa tu tiež samostatné WC (2,65m2).



Technické parametre:



- Klimatizácia v spálňach a obývacích miestnostiach

- Tienenie: vonkajšie rolety elektrické/manuálne ovládanie

- Alarm v oboch bytových jednotkách

- Garáž s elektrickou diaľkovo ovládanou bránou

- Pórobetónové tvárnice PORFIX 300-375mm

- Zateplenie polystyrénom 5cm

- Podlahové teplovodné kúrenie + rebríkové radiátory v kúpeľniach

Lokalita: V blízkom okolí sa nachádzajú viaceré škôlky, škola, potraviny, lekáreň, zdravotné stredisko, ale obrovským benefitom je pešia dostupnosť nákupných centier Avion, Ikea, OC Korzo alebo obľúbený Freshmarket. Na príjemné trávenie voľného času vám poslúži Kuchajda, ktorá sa nachádza taktiež v pešej dostupnosti. Rodinný dom sa nachádza v pokojnej lokalite s výbornou dopravnou dostupnosťou do centra mesta, či na diaľničný obchvat. V pešej dostupnosti (cca 5min.) sa nachádzajú 3 zastávky MHD, vďaka čomu budúci majitelia nebudú odkázaní na dopravu autom. Samozrejmosťou je tiež kvalitná občianska vybavenosť.



TIP makléra: Nehnuteľnosť je výnimočná a zaujímavá vďaka rôznym možnostiam využitia, ktoré ponúka. Je ideálnou voľbou ako 2-generačné bývanie, kombinácia bývania s podnikaním, prípadne môže slúžiť výlučne na podnikateľské účely (kancelárie, súkromná škôlka a pod.). Podstatnou pridanou hodnotou domu je možnosť zväčšenia obytnej plochy vďaka zobytneniu už predpripraveného podkrovia. Za zmienku určite stojí absolútna bezbariérovosť domu a to už od ulice.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 118408



Cena: dohodou

Presná výška kúpnej ceny bude určená po komunikácii s realitným maklérom

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Ružinov na ulici Slowackého

Rozloha je o 14 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Kontaktujte

Matej Kubš

Matej Kubš

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku357 m²
Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-118408 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.