V dobrej lokalite plnej zelene, rod.dom na predaj aj s bonusom.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
415 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
246.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

50150x zobrazená v zozname / 3383x zobrazená detailne / 388x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality výhradne a len u nás:


- 2.izb. dvojpodlažný rod.dom v pôvodnom stave s pozemkom o rozlohe 415 m2 v lokalite Bratislava- Trnávka, pri krásnom zelenom parčíku.
- samostný rod.dom má zastavanú plochu: 70 m2 a obytnú plochu cca 95 m2 + je k dispozícii aj povala s možnosťou zobytnenia.
- sučasťou pozemku je aj samostatná murovaná garáž o rozlohe 30 m2.
a nehnuteľnosť je takmer celá aj podpivničená.
- Členenie domu: PRÍZEMIE: vstupná hala, obývacia izba,kuchyňa,kúpelňa s toaletou, POSCHODIE: samostatná izba-manzardka a hneď vedľa aj vstup na povalu s možnosťou zobytnenia
- inž.siete: plyn.prípojka pri dome, kanalizácia, elektrina, mestský vodovod.
Perfektná lokalita v blízkosti nákupných centier ako sú AVION,SHOPPING PALACE,jazero Zlaté Piesky, v tesnej blízkosti trolejbus.zastávka..zdravotné strediská, škola, škôlka...
- momntálne prebieha na dome vypratávanie nehnuteľnosti, preto je k dispozícii len obmdzené množstvo fotografií..Samozrejme v prípade vážneho záujmu, vieme obhliadku s klientom urobiť už aj v predstihu.
- BONUS: na pozemku sa nachádza bilboardový stožiar, vlastník tohto bilboardu platí majiteľom tejto nehnuteľnosti až 4000 eur ročne!! Je to suma, ktorá môže pokryť až 80% z Vašej prípadnej ročnej hypotekárnej splátky, prípadne túto sumu môžete využiť aj na krásnu luxusnú rodinnú dovolenku, v prípade ak Vam bude na pozemku zavadzať, vlastník bilboardu ho môže okamžite odstráni na vlastné náklady.
- V cene sú zahrnuté už aj všetky právne poplatky. Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme a pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti prostredníctvom našich certifikovaných finančných poradcov.
- V prípade záujmu kontaktujte prosím: DIANA NOVOTNÁ, call centrum:
+ , alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Ružinov

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-49...

Pozícia realitnej ponuky

246.500,- €
Cena nehnuteľnosti 45.000,- € 850.000,- €
415 m²
Rozloha pozemku 113 m² 5430 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku415 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-49910 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny