BUDMERICE!Predaj pekného priestranného 3i bytu, 77m2, s vlastným kúrení

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Budmerice
Ulica.: Juraja Holčeka
77 m²
3
3/posledné poschodie
3
úplne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
159.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14503x zobrazená v zozname / 992x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

Máte už dosť mestského ruchu? Snívate o krásnom kľudnom bývaní v príjemnom prostredí vidieka, ale netúžite bývať v rodinnom dome? Už nesnívajte a uskutočnite si svoj sen.
Ponúkame na predaj priestranný 3 izbový byt nachádzajúci sa v obci Budmerice, okres Pezinok. Výmera bytu je 76,51m2. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí bytového domu bez výťahu so sedlovou strechou.
Dispozícia bytu: vstupná chodba, samostatné WC, komora, kúpelňa s vaňou, vkusná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, spálňa z ktorej je možný vstup na loggiu, ďalšia samostatná izba, priestranná obývačka so vstupom na balkón z ktorého je možnosť sledovať krásne východy slnka. K bytu prislúcha veľký úložný priestor v podkroví bytu, vstup priamo z bytu (veľkosť priestoru 77m2). Veľkou výhodou v byte okrem úložného priestoru je aj samostatné kúrenie vlastným plynovým kotlom a klimatizácia. Byt je vo veľmi dobrom stave, ihneď k nasťahovaniu bez ďalších investícií. Bytový dom je čistý udržiavaný. V okolí bytového domu je bezproblémové parkovanie. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta a podiel na pozemku. Mesačné náklady na bývanie: 140,-€.

Kúpna cena 159.000€.



Obec Budmerice má kompletnú občiansku vybavenosť ( škola do 9 ročníka, škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, čerpacia stanica, bankomat, športové areály...) a veľmi dobré napojenie na diaľnicu D1, výborná dostupnosť do Bratislavy, Trnavy, Pezinka atď. Disponuje viacerými možnosťami voľnočasových aktivít (rybárčenie, turistika, prechádzky, krásna príroda v okolí vhodná na prechádzky a bicyklovanie v angickom parku pri Budmerickom kaštieli.....)

V prípade otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať Hašáková Judita.
CENA PREDMETNEJ NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA PROVÍZIU REALITNEJ KANCELÁRIE, PROFESIONÁLNE REALITNÉ A PRÁVNE PORADENSTVO, VRÁTANE VYPRACOVANIA KÚPNO-PREDAJNÝCH ZMLÚV A NÁVRHU NA VKLAD DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Budmericiach na ulici Juraja Holčeka

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Juraja Holčeka v Budmericiach v cene 159.000,- € je o 7.492 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Budmericiach. Rozloha je o 12 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Budmericiach.

Pozícia realitnej ponuky

159.000,- €
Cena nehnuteľnosti 140.000,- € 298.700,- €
77 m²
Celková rozloha 64.4 m² 165 m²
77 m²
Úžitková plocha 52.41 m² 165 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha77 m²
Poschodie3/posledné poschodie
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JH-348 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.