Exkluzivne 3 Izbový byt komplet zariadený

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Viničné
Ulica.: Lipová
76 m²
3
3
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

11481x zobrazená v zozname / 587x zobrazená detailne / 381x zobrazená detailne tento mesiac

Lokalita: Viničné


Viničné je atraktívna lokalita, ktorá ponúka pohodlný životný štýl s výhodami tichého predmestia a blízkosťou kvalitných služieb. Tu je viac informácií o tejto lokalite:

- **Dostupnosť:** Viničné sa nachádzajú iba niekoľko minút jazdy od centra mesta Pezinok, čo umožňuje rýchly prístup k všetkým kultúrnym, obchodným a zábavným možnostiam, ktoré mesto ponúka. Toto miesto je ideálne pre tých, ktorí pracujú v centre mesta alebo Bratislava a chcú byť blízko diania. Pezinok 1 km ,Bratislava 15km. Prístup na diaľnicu 10 km ,čím sa vyhnete ranným a poobedným zápcham . / Miesto času v zápche môžete venovať rodine alebo pre seba/

- **Školy a vzdelávanie:** Lokalita Viničné je známa pre svoje kvalitné vzdelávacie inštitúcie vrátane materských škôl, základnej školy . Vaše deti budú mať prístup k vzdelávaniu na vysokej úrovni.

- **Rekreačné možnosti:** Ak radi trávite voľný čas v prírode, máte šťastie. Viničné sú obklopené prírodou a ponúkajú možnosti na prechádzky, beh a cyklistiku. Okolie ponúka aj rôzne športové zariadenia a parky na oddych.

**3-izbový byt s modernou prestavbou:
Tento 3-izbový byt je skutočným klenotom s množstvom výnimočných vlastností:

Parkovanie v uzamknutom dvore !!!!



- **Rozloha:** Tento byt má veľkú rozlohu, čo zabezpečuje pohodlie a priestrannosť pre celú rodinu.

- **Moderný dizajn:** Byt bol kompletným prerobený a jeho moderný dizajn je zladený s najnovšími trendmi v interiérovom dizajne. Použité sú len kvalitné materiály.

- **Plne vybavená kuchyňa:** Kuchyňa je vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi a má dostatok úložného priestoru pre vašu kuchynskú výbavu.

- **Priestranná obývacia izba:** Obývacia izba je dostatočne veľká na to, aby ste sa cítili pohodlne a mali priestor na zábavu, relaxáciu alebo stretávanie s priateľmi a rodinou. K tomu Vám dopomôže aj BIO krb v obývacej izbe.

- **Balkón:** Byt má balkón, ktorý ponúka neskutočný výhľad a miesto na čerstvý vzduch.

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderný a priestranný priestor v blízkosti centra mesta v príjemnej lokalite a tichej lokalite.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha76 m²
Poschodie3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 3
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-028-9273 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.