BUNGALOV – NOVOSTAVBA – ČAŇA, IBA 8 km od Košíc

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Čaňa
90 m²
400 m²
predaj - Rodinný dom
219.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9811x zobrazená v zozname / 915x zobrazená detailne / 316x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY ponúka 4-izbový rodinný dom typu bungalov vo vychytenej obci Čaňa. Dom je samostatne stojací, má 90 m2 úžitkovej plochy. S domom sa predáva priľahlý pozemok s rozlohou 4 áre.

Dispozícia domu je: zádverie s priamym prechodom do kuchyne, obývačka spojená s kuchyňou, 3 samostatné izby, kúpeľňa s WC, technická miestnosť s WC.
Dom je orientovaný v smere sever – juh, s južným výstupom na terasu. Má urobené rozvody elektroinštalácií, vody, odpadov, podlahového vykurovania, omietky s náterom na bielo, podlahy, obklady v kúpeľni a technickej miestnosti, ukončenú fasádu so zateplením – 15 cm polystyrén, prípravu na chodníky. Podkrovie je pochôdzné so zateplením v hrúbke 20 cm. Okná sú plastové s 3-sklom.

V dome je postavený komín s možnosťou napojenia krbu, vykurovanie je navrhnuté elektrickým kotlom.
Dom má vlastnú studňu a žumpu. Je vhodný pre ľudí, ktorí ocenia jeho dispozíciu a lokalitu.

Tento dom je možné kúpiť s väčším pozemkom, teda celková výmera pozemku by bola 8 árov, cena domu v danom prípade je stanovená na 269 000EUR.
Tento dom je v dobrej a tichej lokalite s dobrými susedmi, je vzdialený iba 10 km o Košíc. Obec Čaňa má kompletnú občiansku vybavenosť – materská škola, škôlka, zdravotné stredisko, TESCO, zimný štadión, športovú halu, futbalové ihrisko a ďalšie výhody. Autobusové spojenie do obce je pravidelné a frekventované.

Pre obhliadky volajte:



JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Čani

Inzerovaný rodinný dom v Čani v cene 219.000,- € je o 538.449 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Čani. Rozloha je o 167 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Čani. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Čani. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-JT...

Pozícia realitnej ponuky

219.000,- €
Cena nehnuteľnosti 29.500,- € 510.000,- €
400 m²
Rozloha pozemku 237 m² 3710 m²
90 m²
Celková rozloha 65.3 m² 4147 m²
90 m²
Úžitková plocha 60 m² 483.74 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Celková rozloha90 m²
Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JT-123 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.