BUNGALOV s vyšším štandardom v Slovenskom Grobe, elegantný dizajn

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Slovenský Grob
96 m²
575 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
345.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8067x zobrazená v zozname / 503x zobrazená detailne / 353x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj tento 4-izbový rodinný dom v modernom dizajne, ktorý osloví tých, ktorí hľadajú kombináciu luxusu, komfortu a príjemnej obytnej lokality.

Interiér domu disponuje vyšším štandardom - od podláh a dverí až po sanitárne zariadenia. Praktické usporiadanie domu zahŕňa tri izby, priestrannú obývačku prepojenú s kuchyňou a výstupom do záhrady. Kúpeľňa disponuje vaňou, sprchovacím kútom a umývadlom, pričom spálňa ponúka walk-in šatník. Okná s izolačným trojsklom, veľkoformátové okná v obývacej miestnosti a interiérové žalúzie na všetkých oknách prispievajú k optimálnej prirodzenej osvetlenosti a súčasne zabezpečujú dostatočné súkromie.

Výhody tohto bungalovu sa však neobmedzujú len na jeho interiér. Exteriér domu tvorí slnečný pozemok s výmerou 575 m2, kde si nový majiteľ môže vytvoriť svoj vlastný raj relaxu. Možnosti sú široké, od krytej terasy až po zimnú záhradu, altánok či bazén. Na pozemku je taktiež možnosť vybudovať studňu, prístrešok pre autá alebo garáž.

Energetický certifikát triedy B svedčí o optimálnych mesačných nákladoch na energie, pričom dom je pripravený na okamžité nasťahovanie. Elektrická brána na diaľkové ovládanie a kvalitné oplotenie pozemku pridávajú k celkovému dojmu moderného a bezpečného bývania.

Výhody tejto nehnuteľnosti zdôrazňuje aj výborná dopravná dostupnosť do Bratislavy, hlavne vďaka novootvorenému Malokarpatskému obchvatu, ktorý odľahčil obec od tranzitnej dopravy a šetrí čas obyvateľom.

Architektonicky dobre vyriešený dom má nasledujúce dispozičné riešenie:

-Vstup (2,98 m2)

-Chodba (6,58 m2)

-2x nepriechodná izba (10,67 m2 a 10,62 m2)

-Samostatné WC s umývadlom (1,61 m2)

-Priestranná obývačka s veľkoformátovými oknami spojená s kuchyňou s výstupom do záhrady (36,67 m2)

-Kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a umývadlom (6,26 m2)

-Nepriechodná izba s walk-in šatníkom (12,82 m2)

-Technická miestnosť (1,77 m2)

Zhrnutie charakteristík domu:



-4 izby

-Zastavaná plocha 120 m2

-Úžitková plocha 96 m2

-Pozemok o výmere 575 m2

Dom sa predáva nezariadený, úplne nová luxusná kuchynská linka kompletne vybavená všetkými spotrebičmi môže zostať v dome v prípade záujmu za odplatu po dohode s majiteľmi.

Potešte sa príležitosťou stať sa majiteľom tohto príjemného bungalovu v Slovenskom Grobe, v tichej časti Malého Raja. Novostavba z roku 2017, ktorá ešte nikdy nebola obývaná, je postavená na takmer 6-árovom pozemku a predstavuje štýlový bungalov s vysokým štandardom vyhotovenia. Výhodou je nielen jeho moderný dizajn, ale aj praktické riešenia, ktoré zabezpečujú efektívne a pohodlné bývanie.

Výhody tejto nehnuteľnosti sú nesporné:



-Moderný a luxusný nový rodinný dom v nadštandardnom vyhotovení

-Priestranný a slnečný pozemok s možnosťou vytvorenia relaxačnej oázy podľa vlastných predstáv

-Veľkoformátové okná zabezpečujúce optimálnu prirodzenú svetlosť

-Nádherná kuchynská linka na mieru so všetkými vstavanými spotrebičmi

-Energetický certifikát B s nízkymi prevádzkovými nákladmi

-Elektrická brána na diaľkové ovládanie a kvalitné oplotenie pozemku

-Pripravenosť domu na okamžité nasťahovanie

-Príjemné susedstvo a predpríprava na krb

-Tichá a pokojná lokalita s vynikajúcou dostupnosťou autom.

Lokalita: Slovenský Grob leží dva kilometre od mestečka Pezinok na rovine vedľa Malých Karpát a ponúka rozsiahlu občiansku vybavenosť. Je známy chovom a predajom husí a kačíc a najmä usporadúvaním husacích hodov vo viacerých známych miestnych reštauračných zariadeniach. Atraktívna lokalita Malý Raj s výhľadom na Karpaty je od Bratislavy vzdialená len 13 km. Vybudovanie nového obchvatu významne urýchlilo a zjednodušilo dopravné napojenie na Bratislavu ako aj iných miest.

V blízkosti sa nachádza OC Monar, Tesco, autobusová zástavka v pešej dostupnosti. Priamo v lokalite je k dispozícii novootvorená moderná základná škola a v roku 2023 sa plánuje dokončenie materskej škôlky v Malom raji. Príjemnou súčasťou je aj relax zóna s jazierkom s detským ihriskom, ktoré predstavuje odpočinok nielen pre deti, ale aj dospelých, v blízkosti nájdete Golf Pezinok, Black River Golf Resort (14 min. autom) a iné. V tesnej blízkosti sa nachádza aj chránená prírodná rezervácia s krásnou prírodou. Lokalita má vybudované aj cyklotrasy až do Pezinka a poskytuje tak dostatočné možnosti športového vyžitia ako aj výletov do blízkych Karpát.

V prípade záujmu o túto nehnuteľnosť a osobné obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Tento bungalov vám ponúka nielen štýlový domov, ale aj príležitosť žiť v príjemnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 117624



Cena: 345 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Slovenskom Grobe

Inzerovaný rodinný dom v Slovenskom Grobe v cene 345.000,- € je o 53.908 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Slovenskom Grobe. Rozloha je o 31 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Slovenskom Grobe. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 rodinných domov v Slovenskom Grobe. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

345.000,- €
Cena nehnuteľnosti 105.990,- € 2.390.000,- €
575 m²
Rozloha pozemku 112 m² 4354 m²
96 m²
Úžitková plocha 1 m² 1444 m²

Kontaktujte

Kristína Stopková

Kristína Stopková

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku575 m²
Úžitková plocha96 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-117624 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.